Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az ismerősöm két hónapja...

Az ismerősöm két hónapja szabadult a börtönből és most munkát keres. Eltitkolhatja e a munkáltató előtt, hogy büntetett előéletű?

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 14:33
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
90%
Hát, sajna annyi a munkanélküli, hogy simán tudnak válogatni, és nem egy büntetett előéletűt fognak alkalmazni. Nekem van ismerősöm, akinek szintén vannak rendőrségi ügyei, most egy sráccal redőnyöket árulnak, most elég jól megy.
2013. jún. 26. 14:59
 12/22 A kérdező kommentje:
Ezért nem kell elmondani, hogy börtönben ült. Holnap beajánlom a főnökömnél ott senki nem ismerné csak én.
2013. jún. 26. 15:05
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja aztán majd téged rúg seggbe a fönök, hogy nem mondtad el...bátor vagy.
2013. jún. 26. 15:14
 14/22 A kérdező kommentje:
A főnököm nem kér erkölcsit mert ez egy takarìtó cég.
2013. jún. 26. 16:04
 15/22 csibexke ***** válasza:
62%
na és a takaritó cégnél nem lehet mondjuk lopni? vagy ahova menni kell melozni? én nem kockáztatnám az állásomat miatta.... szép dolog ha segitesz,de sokszor kicsi a világ...
2013. jún. 26. 16:33
 16/22 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak! Ő nem lop, és be lehet fejezni a gyanusítgatást. Oké????
2013. jún. 26. 17:12
 17/22 csibexke ***** válasza:
100%

én elhiszem,de amekkora tulkinálat van a munkanélküliekből,ezért senki nem fog agyalni,hogy a haverod esetleg mit követett el. Ha meg megtudják,akkor azt is rákenik, ha egy porzsák eltünik.

Ennek az embernek előélete van,tök mindegy hogy mi,de van!!!! Ha meg letagadod és netán kiderül akár csak egy elszólásból,akkor te is mehetsz az utcára. segits neki melotkeresni,de ne a saját börödön.....

2013. jún. 26. 20:00
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerősöd most szabadult te meg kikéred magadnak, hogy nem fog lopni....ki érti ezt?
2013. jún. 27. 15:30
 19/22 anonim ***** válasza:
Inkább puhatolózz a főnöködnél, hogy nagyon gáz-e amit ez az ismid csinált, stb. De azért elmondhatnád, hogy mit követett el. Miért titkolózol? Ölt? Súlyos testi sértés? Rablás? Drog? Vagy mi? Mert nem mindegy!
2013. jún. 28. 12:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem kell tagadni, de felhívni rá a figyelmet sem.
2013. jún. 29. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!