Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi munkáltató is levonja a gyerektartást?
Figyelt kérdés
A fiaim édesapja Ausztriában vállalt munkát-tudtommal hivatalosan.Abból a bérből elvileg levonják a gyerektartást és elutalják nekem?2013. ápr. 17. 11:21
1/6 anonim válasza:
Nem. Külföldi munkabérből nem vonnak le, mert nincsenek kapcsolatban a külföldi szervekkel..
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem, mert ahhoz hogy külföldön munkát kapjon semmi de semmi papír nem kell Mo-rol.
De olyat eltudok képzelni, hogy a magyar végzést elviszed ausztriába és ott kopogtatsz egy megfelelö behördén.
3/6 anonim válasza:
Szomszédomnál úgy van, hogy kap egyszer a volt férje Írországban fizetést, meg kap itthon forintot, a minimálbért utalják a számlájára. Arról utalja a volt férj a gyerektartást. Máshogy nem lehetett megoldani, ezért van így náluk, de nem kérdeztem rá annyira részletesen, csak annyit tudok, amit Ő elmondott erről.
4/6 anonim válasza:
Megkérdezhetem mennyi gyerektartást kapsz?Nálunk most ebből vannak gondok.
5/6 anonim válasza:
3-as ez azért van, mert a szomszédotok nem ír cégnek dolgozik, hanem állományban egy magyar cégnél van és így kiküldetés néven dolgozik hivatalosan kint. Ez azért jó, mert itt Mo-n a magyar bérböl vonják a béradót meg a többit, és a külföldi pénz csak kiküldetési díj.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Eddig 20 %-ot kaptam-amig kaptam-,mert az új házaságában 3 gyermeke születet.Ez 36ezer volt...utoljára decemberben.Azóta semmit nem küldött,pedig van minimum összeg is megálapítva.Én úgy tudom,feketén dolgozgatot,de abból egy bírósági papír sem csinál gyerektartást,ha az apa nem akar.
2013. ápr. 17. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!