Miért bunkók az állásjelentkezőkkel? Ti is észrevettétek?
Figyelt kérdés
Voltam egy helyen állásinterjún. Ott a recepciónál sorban álltam. Előttem egy ember volt, aki valami iránt érdeklődött, tehát ügyfél volt. Vele baromi kedvesek voltak, hogy mit parancsol stb. (majd kinyalták a popsiját) Mikor én jöttem rám is rám mosolyogtak, de mikor mondtam hogy interjúra jöttem. Hirtelen komoly lettek és tök bunkón mondták, hogy oda menjek és oda üljek le.2013. jún. 24. 19:26
1/2 anonim válasza:
Én ezt nem vettem észre, mindig udvariasak voltak velem mindenhol.
2/2 Aladárkiss válasza:
Anno velem is kedvesek voltak. Mikor közölték mennyit tudnak fizetni a munkáért én megköszöntem, hogy itt lehettem kinevettem őket felálltam és leléptem. Utánam jöttek megkérdezték, miért léptem le, én közöltem a fizetési ajánlat számomra nevetséges én ennyiért nem kelek fel. Na utána mondták mit képzelek magamról meg stb. Csak annyit kérdeztem vissza most az a bajuk, hogy engem nem tudnak kihasználni és rabszolgaként tartani ? erre egyből el hallgattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!