Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Spanyolországi McDonalds-ban...

Spanyolországi McDonalds-ban mennyit lehet keresi teljes munkaidőban? A google nem segített!

Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
28%-os munkanélküliség mellett mégis mit akarsz te Spanyolországban?
2013. jún. 17. 16:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Sztem fogalmad sincs miről beszélsz!
2013. jún. 17. 16:27
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
De, van fogalma róla.
2013. jún. 17. 16:28
 4/10 A kérdező kommentje:

Te kint élsz és ezért vagy ilyan tájékozott?

Vagy csak a tv-t bámulod?

2013. jún. 17. 16:30
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Hiába fajankózol itt, mert igaza van, magas ott a munkanélküliség. Bár most lecsökkent, úgyhogy olyan 27% felé mozog.

Egyébként szerintem a minimálbér környékén lehet ott is a mekis fizetés. Az pedig idén Spanyolországban 752,85 euró, átszámítva kb. 210-11 ezer Ft, és ez bruttóban, tehát ebből még lejönnek az adók.

2013. jún. 17. 16:54
 6/10 anonim válasza:
80%

Szerintem ugyanannyit kapnál mint itt, de lehet hogy kevesebbet. De ha jobban érdekel a téma, akkor mélyedj bele a témába magadtól, olvass utána az ottani helyzetnek. Ne velünk veszekedjél emiatt.

Ha menni akarsz, menjél, akkor nem nekünk kell tudni mi van ott, meg hogy miről beszélünk.

2013. jún. 17. 17:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Kösz srácok! Amúgy spanyolban évi 15ezer alatt nem kell adózni!
2013. jún. 17. 17:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sima dolgozó olyan 1-1200 körül keres! De ha tutira akarsz menni akkor először menj el itthon mekibe dolgozni pár hónapot normálisan nem linkeskedve aztán akkor kérhetsz MCPASSPORTOT amit a világ mekiében elfogadnak és kapsz mellé még ajánló levelet is! Ennél jobbat nem tudok javasolni!
2013. jún. 17. 17:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Tényleg 27 % a munkanélküliség, de én is most megyek ki dolgozni, élni. Szerintem ha valaki akar valamit, azt meg kell próbálni, max. hazajössz, de nincs az benned, hogy nem próbáltad meg. A mekis passport jól hangzik :)
2013. jún. 18. 22:45
 10/10 pbiker ***** válasza:

En spanyolban eltem. 880euro brutto. KEzdofizu, de millio tipusu pluszpenz johet ra muszaktol fuggoen.

Egyebkent Spanyolban a McD turistakkal van tele, mert nekik van normalis ettermi kulturajuk es inkabb esznek calamares-t, tortilla-t, empanada, stb...

A 250ezres varosban pl. tonkrement a meki...szuperLOL volt. Nem volt forgalma.

Tanultam kint, nem dolgoztam, de mivel allast is kerestem ezert tudom.

2013. dec. 11. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!