Spanyolországi McDonalds-ban mennyit lehet keresi teljes munkaidőban? A google nem segített!
Te kint élsz és ezért vagy ilyan tájékozott?
Vagy csak a tv-t bámulod?
Hiába fajankózol itt, mert igaza van, magas ott a munkanélküliség. Bár most lecsökkent, úgyhogy olyan 27% felé mozog.
Egyébként szerintem a minimálbér környékén lehet ott is a mekis fizetés. Az pedig idén Spanyolországban 752,85 euró, átszámítva kb. 210-11 ezer Ft, és ez bruttóban, tehát ebből még lejönnek az adók.
Szerintem ugyanannyit kapnál mint itt, de lehet hogy kevesebbet. De ha jobban érdekel a téma, akkor mélyedj bele a témába magadtól, olvass utána az ottani helyzetnek. Ne velünk veszekedjél emiatt.
Ha menni akarsz, menjél, akkor nem nekünk kell tudni mi van ott, meg hogy miről beszélünk.
En spanyolban eltem. 880euro brutto. KEzdofizu, de millio tipusu pluszpenz johet ra muszaktol fuggoen.
Egyebkent Spanyolban a McD turistakkal van tele, mert nekik van normalis ettermi kulturajuk es inkabb esznek calamares-t, tortilla-t, empanada, stb...
A 250ezres varosban pl. tonkrement a meki...szuperLOL volt. Nem volt forgalma.
Tanultam kint, nem dolgoztam, de mivel allast is kerestem ezert tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!