Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Spanyolországi narancsszedést...

Spanyolországi narancsszedést hirdet az egyik cég. Állítólag kemény meló. Tapasztalatokat kérnék lehetőleg, tényleg durva volt-e?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok, hogy +50 fokban kellett dolgozni.

Nem volt víz vagy miért is volt elviselhetetlen?

2010. máj. 29. 08:51
 1/4 anonim válasza:
38%

Hát én bírtam a hőséget. Az volt a baj, hogy narancslevet kaptunk,de én a rostos-bauxitkivonata esküszöm. Kaja nem vót, úgyhogy vinnem kellet két cserkészkolbászokat.

Babi néni

2010. máj. 29. 09:27
 2/4 anonim válasza:
tapasztalatom nincs viszont hiradóban nemrég volt hogy először minden szép és jó volt aztán egyszercsak az egész átment rémálomba..a jó lakás helyett egy putriba kellet költözni útlevelet pénzt elvették stb...én nem bíznék az ilyenekben
2010. máj. 29. 09:49
 3/4 anonim ***** válasza:
nem ajánlom, nekem ismerősöm jéártza meg nagyon, kb állat-körülmények között aludtak, ettek, stb, aztán a végén még kifizetni se akarták őket .. sztem nagyon nézd meg mire is vállalkozol, magyarokat különösen szeretik átcseszni, mert meg van ez a jó hírnevünk h minket át lehet, szomorú de igaz
2010. máj. 29. 10:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, ilyen tényleg volt. Elvették az útlevelüket, alig kaptak enni.
2010. máj. 29. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!