Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Stresszes, érzékeny ember...

Stresszes, érzékeny ember ápolónak elmehet?

Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
El, de hamar ki fog égni.
2013. jún. 15. 13:34
 2/7 The Other ***** válasza:
Én személy szerint nagyon nem ajánlom neked...
2013. jún. 15. 15:23
 3/7 Timi33 válasza:
Attól függ mennyire vahy stresszes. Az érzékenység szerintem kifejezetten előny. Nem csak.a.rosszra és tragédiára érzékeny az.ember,de e hálás pillantásra is és az sokmindenért kárpótol. 11 évig csináltam stresszes érzékeny ember létemre és minden perce egy csoda volt
2013. jún. 18. 23:49
 4/7 anonim válasza:

Van egy barátnőm, aki hasonló paraméterekkel szeretett volna elmenni szociális munkára. Erre mondtam neki, hogy azért vagy alkalmatlan, mert túlságosan is alkalmas vagy!

Ha elkezdenéd, a második napon a kertedben sátorozna egy hajléktalan család, mert nem bírnád ki érzelmileg és a "munkát hazavinnéd".

2013. jún. 21. 20:36
 5/7 I-user válasza:

Az érzékenység egyáltalán nem baj ha ápoló akar valaki lenni de a stresz az gáz mert ha ha a beteg meglátja az emberen akkor...mondjuk ilyen esetben az érzékenység is meglátszik de akkor a beteg legalább érzi hogy az ápoló aggódik érte és ez a legtöbb embernek jól esik!

egyébként nyugodtan elmehet ha a stresszet bizonyos szinten kontrollálni tudja!

2013. jún. 22. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen elmehet, sőt legalább az ott látott mások tragédiájának köszönhetően benő a feje lágya és leszokok a dilijéről. Rájön a munkája közben hogy az ő élete bizony nagyon is jó és szerencsés, mert Neki nem kell átélnie semmilyen maradandó károsodást a szervezetében.

Valamikor szörnyű dilis, erőszakos, követelődző elégedetlen fiatal voltam azt hittem csak nekem nem sikerül semmi-- mivel beteg soha nem voltam, fel se fogtam hogy milyen szerencsés fazon vagyok.

aztán 29 évesen ott hagytam a könyvelői munkám és klinikára mentem dolgozni és újra tanultam.

De amikor azzal a sok nyhaon komoly betegséggel szembesültem akkor jöttem rá, hogy én vagyok a világon a legszerencsésebb ember, mert még egy náthám se volt soha és bizony naponta újra és újra megdöbbentett a súlyos betegek türelme-- akkor lett a nevem a mosolygós, mert mindig mosolyogtam ne hogy a sajnálatot lássák az arcomon. De nekem is használt lehiggadtam és másképp láttam a világot is a saját sorsomat- sokkal jobbnak. leszoktam a hisztiről, a stressz marhaságaimról, és érzékenyebben figyeltem a mások sorsára, sajátomról elfelejtkezve

2013. júl. 3. 14:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Tudod kérdező az ápolói pálya, nagyon szép foglalkozás, de csak az olyan embernek aki képes az alázatra és a szeretet kimutatásra.

az orvosok gyógyítanak, az ápolók viszont azon kívül, hogy besegítenek az orvosnak a gyógyításba, amellett ápolnia kell a betegeket is nem csak a betegségével kapcsolatosan, hanem ha szükséges a a lelki támaszt, és vigaszt is kell olykor nyújtani. Semmi se szebb annál mint amikor valaki köszönöm-öt mond és hálás tekintettel néz vissza rád naponta, amikor csak azért várnak egy ápolót az új betegek,hogy megismerhessék azt a kedves ápolónőt, akiről a többi beteg oly sokat mesélt.

amikor egy haldokló csak azért nyugtalan, hogy hol marad az a kedves nővérke, szeretne elköszönni tőle, még mielőtt lehunyná a szemét örökre...

2013. júl. 5. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!