Miért nem kapok munkát?
Figyelt kérdés
Már több mint fél éve nincs munkám, és alig hívnak interjukra is. Pedig több éves irodai tapasztalatom van, ügyfélszolgálaton, recepciión,és kereskedelemben is dolgoztam, mégsem hívnak sehova interjúra. Fiatal, energikus barátságos is vagyok. Mi lehet a baj? mit kéne tennem azért, hogy végre kapjak egy tisztességes munkát?2013. jún. 14. 12:01
1/3 anonim válasza:
Ezt így nehéz megmondani. Hány helyre pályáztál, milyen az önéletrajzod, stb...
A linkedin-en érdemes egy profilt csinálni és azon aktívnak lenni, egyre több helyre azon keresztül lehet beadni pályázatot.
2/3 A kérdező kommentje:
Milyen linkre gondolsz? szinte mminden nagyobb állás kereső oldalon fel vagyok regisztrálva.
2013. jún. 14. 12:28
3/3 anonim válasza:
Szakmai önéletrajzot tegyél fel, lépj be csoportokba, legyél aktív... Keress ismerősöket, lehetőleg volt munkatársakat, stb.
Állásportálra meg nem csak regisztrálni kell, nézz ki nagyobb cégeket, és ha nem hirdetnek, akkor is küldj önéletrajzot, vagy a honlapjukon regisztrálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!