Mit kell tennem, ha munkát kapok?
Figyelt kérdés
Regisztrált munkanélküli vagyok. Van kilátásban munka de messze, így nem tudom mit is kell tennem ha munkát találok. Ugyebár be kell mennem a munkanélküli irodába, hogy szóljak a változásról. De nem tudom, hogy a munkáltató által adott papirokkal kell bemennem pl szerződés, vagy anélkül is bemehetek szólni a változásról. Mert mivel 200km-re lesz munkám így nem olyan egyszerű bemennem a munkanélküli irodába, a munkáltató meg ha aláíratja a szerződést akkor szeretné ha dolgoznék is ezzel a távolsággal nekem meg sajnos kb 2 napomba kerül mire elintézem.
Akkor most mit is kell tenni ha munkám lesz?
2012. ápr. 6. 18:50
1/1 anonim válasza:
Én úgy tudom a munkaügyön kitölthetsz egy nyomtatványt, hogy elhelyezkedtél. Ehhez nem szükséges még pl munkaszerződés, ezzel törölnek a rendszerből, ha szükséges újra jelentkezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!