Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit kell tennem, ha munkát kapok?

Mit kell tennem, ha munkát kapok?

Figyelt kérdés

Regisztrált munkanélküli vagyok. Van kilátásban munka de messze, így nem tudom mit is kell tennem ha munkát találok. Ugyebár be kell mennem a munkanélküli irodába, hogy szóljak a változásról. De nem tudom, hogy a munkáltató által adott papirokkal kell bemennem pl szerződés, vagy anélkül is bemehetek szólni a változásról. Mert mivel 200km-re lesz munkám így nem olyan egyszerű bemennem a munkanélküli irodába, a munkáltató meg ha aláíratja a szerződést akkor szeretné ha dolgoznék is ezzel a távolsággal nekem meg sajnos kb 2 napomba kerül mire elintézem.

Akkor most mit is kell tenni ha munkám lesz?

2012. ápr. 6. 18:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom a munkaügyön kitölthetsz egy nyomtatványt, hogy elhelyezkedtél. Ehhez nem szükséges még pl munkaszerződés, ezzel törölnek a rendszerből, ha szükséges újra jelentkezhetsz.
2012. ápr. 6. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!