Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen szakmát ajánlanátok nekem?

Milyen szakmát ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni,hogy milyen szakmát ajánlanátok nekem. Én egy 13 éves lány vagyok,akit érdekelnek a jó könyvek,a logikai feladatok. Szeretem a matekot és a rajzot. Szeretek állatok között lenni,főleg lovak és kutyák közelében. Az édességet imádom és szeretek új ételeket is kipróbálni. Otthon szoktam sütni és általában finomak. Milyen szakmát ajánlanátok nekem! Ja és a számítógép előtt nem szeretek nagyon ülni,inkább a friss levegőn vagyok otthon: :)

2013. jún. 13. 07:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy csomó mindenben jó lehetsz,mert nagyon sok minden érdekel. Nem akarom megmondani, hogy mi legyél, azt hiszem csak ártana, mert befolyásolnálak vele. Még van időd eldönteni, de az már jó dolog, hogy ismered a képességeid.
2013. jún. 13. 10:02
 2/4 anonim ***** válasza:

13 és 18 éves korom között, kb. akartam lenni rendőr, katona, pszichológus, tanár, bankár. Most hirtelen csak ennyi jutott az eszembe.

Nem azt mondom hogy még 5 évig teljesen döntésképtelen leszel, csak hogy nézz körbe alaposan. 16-17 évesen már érdemes tudni és céltudatosan afelé haladni. Addig is van időd tényleg körbenézni. Érdeklődj a felnőttektől, hogy milyen munkájuk van és szeretik-e csinálni. Az ismerőseidtől is érdeklődj többet a munkájukról.

Tudom, nem szeretsz a gép előtt ülni, de az interneten végtelen lehetőséged van szétnézni a munkák között, többszáz ember véleményét olvasni ugyanarról a munkahelyről, stb.

2013. jún. 13. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt még ráér eldönteni. Szerintem mindenképp gimibe menj mert a felsőoktatásban elég gyorsan változnak mostanában a dolgok. Pl. eddig közgazdasági szakokra elég sok állami hely volt, az utóbbi 2 évben meg szinte semennyi. Szóval aki közgazdasági középiskolába ment az megszívta mert onnan teljesen másmilyen szakra nehéz menni mert pl. bioszt, kémiát csak 2 évig tanultunk (én is oda jártam csak még régebben). Szóval most tanulj nagyon jól hogy felvegyenek egy jó gimibe, ott pedig ráérsz még majd kitalálni, hogy hova is akarnál menni.
2013. jún. 13. 11:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nagyon hasznos tanácsot adtatok!

Még azt szeretném megtudni,hogy Győrben vagy Csornán milyen iskolát ajánlanátok továbbtanulásra. Ja és azt még elfelejtettem kiírni,hogy 1.-től 7.-ig kitűnő bizonyítványt birtokolok.

2013. jún. 15. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!