Milyen szakmát ajánlanátok nekem?
13 és 18 éves korom között, kb. akartam lenni rendőr, katona, pszichológus, tanár, bankár. Most hirtelen csak ennyi jutott az eszembe.
Nem azt mondom hogy még 5 évig teljesen döntésképtelen leszel, csak hogy nézz körbe alaposan. 16-17 évesen már érdemes tudni és céltudatosan afelé haladni. Addig is van időd tényleg körbenézni. Érdeklődj a felnőttektől, hogy milyen munkájuk van és szeretik-e csinálni. Az ismerőseidtől is érdeklődj többet a munkájukról.
Tudom, nem szeretsz a gép előtt ülni, de az interneten végtelen lehetőséged van szétnézni a munkák között, többszáz ember véleményét olvasni ugyanarról a munkahelyről, stb.
Köszönöm a válaszokat! Nagyon hasznos tanácsot adtatok!
Még azt szeretném megtudni,hogy Győrben vagy Csornán milyen iskolát ajánlanátok továbbtanulásra. Ja és azt még elfelejtettem kiírni,hogy 1.-től 7.-ig kitűnő bizonyítványt birtokolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!