Milyen szakmát ajánlanátok? Teljesen el vagyok keseredve, lassan egyetem és fogalmam sincs mi legyek.
Figyelt kérdés
Jó vagyok a humán tárgyakból, biológiából és idegen nyelvekből emellett szeretem a pszichológiát és nagyon imádom a filmeket (ha tehetném szívem szerint ezzel foglalkoznék). Ha lehetőségem lesz rá külföldre megyek egyetemre nem szeretnék itt maradni. Tehát, ti mit gondoltok?2013. febr. 13. 22:34
1/6 anonim válasza:
Mi az, hogy "lasan egyetem", amikor még el sem döntötted, minek tanulsz tovább? Nem utóbbinak kellene először jönnie, aztán döntesz csak arról, hogy hol tanulod?
2/6 A kérdező kommentje:
Pont ezzel gyűlt meg a bajom.
2013. febr. 13. 23:20
3/6 anonim válasza:
szerintem menj valami nyelvi szakra. annak van a legtöbb jövője talán ezek közül. persze itthoni viszonylatokban. ha dolgozni is kint szeretnél akkor valami filmes dolog... filmszak. vagy pszicho.
4/6 anonim válasza:
orvosi? biosz miatt ajánlom. meg itt is tudod pszichológiát alkalmazni :) pszichológusokból már túl sok van úgy tudom, filmes egyetemekben meg nem vok otthon xd
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Orvosit nem mernék bevállalni, a kémia sajnos nem erősségem :/ és igen filmszak na de azon belül? ><
2013. febr. 14. 16:54
6/6 anonim válasza:
hát hogy milyen filmszak azt én így nemtudom eldönteni:) olvass utána kicsit. aztán az alapján dönts h milyen irány tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!