Az álláshirdetések 99%-ba miért nem írja bele a munkaadó, hogy mennyi fizetést tud adni?
Figyelt kérdés
Gondolom ők úgyis tudják, h mennyit tudnak adni, csak mert valaki szimpatikus, még nem fognak neki tízezrekkel többet fizetni. És sokkal kevesebbet sem adhatnak, főleg, ha vannak mások is a cégnél ugyanolyan pozícióban.
Nem lenne tisztább, ha előre lehetne tudni, mennyit lehet keresni???
2013. jún. 12. 20:16
11/13 A kérdező kommentje:
am 23:23-as, én abból indulok ki, hogy nem adhatnak egy poziban levőknek nagyon más fizut, h én multinál vok és itt fizetési sávok vannak, szintek szerint...persze itt is vannak különbségek és átfedések, de azért nagyjából lehet tudni, ki mennyit keres.
2013. jún. 17. 21:48
12/13 anonim válasza:
Hát ha én csak a saját sávomat nézem, akkor is 600e és kb. 1,1 millió között ingadozhat a szám. Itt azért eléggé lehet alkudozni a bértárgyalások során.
13/13 anonim válasza:
Én sem értem miért nem lehet megadni egy konkrét intervallumot.Legtöbbször versenyképes,de mihez képest.Minimálbérhez +-20k Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!