Ez egy ördögi kör? Sose lesz munkám gyakorlat hiányában?
Figyelt kérdés
Gyesen vagyok a kislányommal, és bár elvégeztem egy eladói tanfolyamot, sehova nem akarnak felvenni, mert nincs gyakorlatom. De hát így nem is lesz sose:(
Szülés előtt nem dolgoztam, tudom hogy butaság volt, ezért ezt ne is rójátok rám. A múlton már úgyse lehet változtatni...
2013. jún. 12. 13:27
11/13 anonim válasza:
Szia! Nem tudom h hol élsz (városban), nálunk pl. a Pennynél mindig ki van írva h eladókat felvesznek. Be is iskoláznak ha nem jó a végzettséged. De a múltkor láttam a Polus-Coop boltnál is ilyen hirdetést.
12/13 A kérdező kommentje:
próbáltam én már részmunkaidőset is. szegedi vagyok. és bizony az is eszembe jutott, hogy velem lehet a bibi, ha már ennyi ideje semmi nem jön össze. csak épp azt tudnám, hogy min kéne változtatnom. szeptembertől viszont regisztrált munkanélküli leszek, ott talán tudnak nekem segíteni.
2013. jún. 13. 20:24
13/13 anonim válasza:
Szeged :(
Itt nincs munka, csak ha van ismerősöd, sajnos ez a tapasztalat, a legtöbb helyen még a takarítónőt is komoly ismeretség árán veszik fel.
A munkaügyitől sem kell csodát várni, egyszer azt kaptam meg "nem tudnak munkát ajánlani, jól kell férhez menni", utána meg jött a "menjen külföldre".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!