Ez egy ördögi kör? Sose lesz munkám gyakorlat hiányában?
Gyesen vagyok a kislányommal, és bár elvégeztem egy eladói tanfolyamot, sehova nem akarnak felvenni, mert nincs gyakorlatom. De hát így nem is lesz sose:(
Szülés előtt nem dolgoztam, tudom hogy butaság volt, ezért ezt ne is rójátok rám. A múlton már úgyse lehet változtatni...
A pénztárba hétvégenként mindig diákok ülnek, szerintem oda felvesznek annélkül is.
Amúgy szerintem nem a gyakorlat hiány miatt nem vesznek fel, hanem mert gyerek elött nem dolgoztál, így fura nekik miért is nem, mit csináltál addig?
Csodálod, amikor olyan idióta a törvény, hogy amikor NEM DOLGOZOL a gyerek betegsége miatt pl.: akkor is a munkaadó állja a fizetésed jelentős részét, pedig konkrétan mikor nem dolgozol akkor 0 (NULLA) ft-ot termelsz neki?
5-ös
Ki lehet fogni egy olyan gyerektelent is aki többet van táppénzen a különféle nyavalyáival, mint egy gyerekes, az sem termel akkor, ha heteig táppénzen van, ismerek ilyet.
Amúgy van 4 nyugdíjas nagyszülő, akik befoghatók egy esetleges betegség esetén, ez nem jelentene részemről munkából való kiesést, amúgy se járunk oda, ha nincs vmi kötelező dolog.
Ha nincs benne az önéletrajzban, h van gyereked, akkor nem amiatt nem hívnak dolgozni.
Ha viszont már behívnak interjúra és kiderül a gyerek, vhogy nagyon kell nekik hangsúlyozni, h ez nem okozna problémát, mindig van kire hagyni őt.
Azért lehetnének megértőbbek, elég sokan dolgoznak gyerek(ek) mellett is...
Esetleg részmunkaidőben nem lehet egyszerűbben elhelyezkedni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!