Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen módszerekkel jutottál...

Milyen módszerekkel jutottál előbbre az életben?

Figyelt kérdés

Legális dolgok érdekelnek. De nem a szokásos szereztem egy jó diplomát stb.

Hanem pl. nyaltál valakinek, kitartó voltál, vállalkoztál, ismerted az igazgatót. Ilyenekre gondolok.

2013. jún. 7. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
vállalkozóként értem el sikereket, kezdetben magam csináltam mindent, ma már egy 24 fős céget vezetek. mindent amit csináltam, tisztességesen értem el, a szabályokat maximálisan betartva. Mindezt persze nem Magyarországon, hanem Angliában valósítottam meg. 6 év alatt eljutottam egy olyan szintre, amire mindig vágytam.
2013. jún. 7. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Munka mellett elkezdtem tanulni és egyre több ismeretet szerezni majd mikor már biztos voltam magamban akkor elkezdtem próbálni másokkal társulni és kamatoztatni a tudást! Ez a folyamat 6év volt és ebből 2éve a magam ura vagyok és jó úton haladok afelé, hogy meg legyen minden amire vágyok! Természetesen én is csak legális dologban vagyok!
2013. jún. 7. 22:58
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Kitartó voltam több lábon álltam és mindig tanultam valami újat ami hasznos volt számomra
2013. jún. 7. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta kapcsolatokat építek, ismerkedek emberekkel, mindenkivel "jó fej" vagyok - azzal is, aki látszólag egy jó nagy s3ggfej, mert bíztam benne, hogy ez egyszer kifizetődik. Mostanra úgy fest kifizetődött. Öröm az ürömben, hogy nem egy s3ggfejjel kell együtt dolgoznom :)
2013. jún. 7. 23:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyetem mellé kerestem valami kis munkát, de nem azon a területen, amit amúgy tanultam. Szerencsém volt, mert több nyelven jól beszélek, így beadtam egy érdekesnek tűnő munkára az önéletrajzom egy kisebb vállalkozáshoz. Behívtak, kiderült a főnök ismer távolról, így felvettek. Először más mellett dolgoztam. Mindenkivel rohadt kedves voltam, bár jó is volt a társaság tényleg. Aztán elment, aki mellett dolgoztam, értelemszerűen megkaptam a helyét. Figyeltem, tanultam, olyanra is, ami nem az én dolgom. Közben építettem a kapcsolataimat, pont olyan helyen voltam, ahonnan nagyon is lehetett. Egy idő után észrevettem olyanokat is, hogy mit hogy lehetne jobban csinálni, meg másként stb. De rájöttem, hogy én is meg tudom csinálni, és nem neki fogok segíteni, hogy neki jobban menjen.

Felmondtam, és megcsináltam a sajátomat. :) Hát röviden ennyi.

2013. jún. 8. 06:03
 6/6 anonim ***** válasza:

A páromat tudnám leírni, mert egy szegény rokkannyugdíja szülők gyermekeként vitte sikerre.

A családja mezőgazdaságból élt, szóval neki is sokat kell dolgoznia a földeken, illetve az apukájával 12 éves kora óta maszekolt, mint kőmüves segéd. Fiatal volt nagyon, de jó fizikummal megáldva és kellet neki nagyon a pénz, mert megvoltak az igényei, amit ugyebár a szülők sajnos nem tudtak megadni.

A középiskola, a főiskola alatt is csinálta a meszek munkákat, de a főiskola alett már gyakorlatot szerzett a mérnöki szakmájában is. 21 évesen jelentkezett egy építőipari céghez, ahova azonnal fel is vették. 25 éves korára elérte, hogy teljesen önerőből megvett egy belvárosi 3 szobás téglalakást. Igaz nem volt új, de maga felújította, festést, burkolást mindent meg tudott csinálni, kivéve víz, villany.

A munkahelyén kiemelten figyeltek rá, mert nagyon potenciált láttak benne. Ehhez az kellett, hogy mindent megcsinált kiválóan, amit kértek tőle, de kimert állni, ha valamivel nem ért egyet, de mindig volt megoldási javaslata. Én azt láttam, hogy emberileg és szakmailag is tisztelték a kollégiái és a főnökei is.

Jött egy nagy változás, mert egy másik cég megkereste egy munkalehetőséggel, amit el is fogadott, mert jobb körülményeket biztosítottak, illetve a már alapból jó fizetésére egy még jobb fizetést kínáltak. Nem bánta meg, hogy elfogadta, mert egy teljesen új terület nyílt meg előtte, és nagyon élvezi az új munkáját.

2013. jún. 8. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!