Dolgozók, mennyi idő alatt találtatok munkát és milyen módszerekkel keresgéltetek?
Mostmár sajnos 6. hónapja vagyok itthon,mint pályakezdő munkanélküli,és nagyon nem akar sikerülni egyetlen helyre sem a bejutás. Sok helyről még vissza sem jeleznek. Kíváncsi lennék,hogy ti milyen módszerekkel próbálkoztatok,hátha adna valaki új ötleteket.
Köszönöm előre is,aki szán rám pár percet!
2 éve pályakezdő munkanélküli:
Én napilapok álláshirdetéseit, kifejezetten hetilapok erre vonatkozó állásajánlatait néztem, az afsz.hu, workania, profession mint 3 fő honlap, és egy csomó másik kisebb. Az önéletrajzom (néhol a motivációs levelem is) fel van töltve több állásportálra is. Voltam már úgy benn a városban, hogy bedobáltam az önéletrajzom motivációs levéllel több céghez is, általános jelentkezés formájában az online adatbázisukba is jelentkeztem. Kifejezett cégek honlapjait is naponta nézem, hátha felkerül új álláshirdetés. Még semmi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!