Hogyan jutottál a mostani állásodhoz?
Figyelt kérdés
Történetekre lennék kíváncsi. :)2010. szept. 23. 17:54
1/7 anonim válasza:
A bátyám barátnője nyelviskolában dolgozik, ahova rengeteg politikus, magasrangú katonatiszt, diplomata jár. Ezeknél érdeklődött, és így szerzett nekem egy tuti helyet a Honvédségnél.
2/7 anonim válasza:
nem egy nagy történet az enyém, kellett írni egy írásbeli tesztet, ennek alapján hívtak be állásinterjúra, aztán még egy elbeszélgetésre és ennyi volt.
3/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó: megkérdezhetem, hogy milyen állás ez? (Persze nem kötelező válaszolni...)
2010. szept. 23. 20:31
4/7 anonim válasza:
Nyelvtanári diplomám van, tanítottam önkormányzati iskolában, de nem éreztem túl jól magamat ott. Olvasgattam a hirdetéseket, gondolkodtam, mit kezdhetnék magammal és láttam, hogy egy magán-nyelviskolába éppen tanárt keresnek arra a nyelvre, amit én is oktatok. Innenetől a szokásos történet: elküldtem a pályázatomat, behívtak elbeszélgetésre és próbatanításra, megkaptam az állást. Nem bántam meg a váltást, nagyon jól érzem magam ezen a helyen, sokat kell ugyan dolgozni, de meg is becsülik a munkámat(mindenféle szempontból).
5/7 anonim válasza:
Én egy ismerősömnél. Évek óta szerettem volna ott dolgozni, ezt tudta is, így amikor megüresedett egy hely, akkor szólt, hogy adjam be a jelentkezést.
Ettől függetlenül nem lettem "csókos", ugyanúgy végig kellett járjam az interjúkat, csak éppen tényleg testhezálló a munka, így sikerült és megkaptam.
6/7 anonim válasza:
ismerős szólt,h lenne egy állás,3 nap múlva kezdtem.
nem nagy cucc,eladói meló,de jobb,mint a semmi:)
előtte 2 hónapig semmi melóm nem volt...
7/7 anonim válasza:
sorra felhívtam a környezetemben lévő összes céget, nincs-e szükségük bármilyen munkaerőre...aztán az egyiknél pont volt felvétel. ennek 12 éve. azóta is ott vagyok. akkor még nem volt net. ha most lennék ebben a helyzetben, minden céghez küldenék egy jelentkezős e-mailt. valamelyik csak visszaírna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!