Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen érdekes történeted van...

Milyen érdekes történeted van arról, hogy egy bizonyos pénz összeghez jutottál?

Figyelt kérdés
pl/talált pénztárca,rosszul adtak vissza,stb.
2010. márc. 21. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:

tesco

1000-sel fizettem egy rágót, és a nő úgy ütötte be mintha 10000-st adtam volna.

Szépen visszaadta a 9890 ft-ot, én megköszöntem, és viszlát.

Örültem mint állat, és gyorsan leléceltem!

ez kb 3 éve volt, azóta sajnos szinte semmi szerencsém sincsen...

2010. márc. 21. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve egy pékségben találtam egy 1000-est az vitrin elülső üvegén. El is költöttem :D

Pár hete vettem egy kaparós sorsjegyet 300 Ft-ért és vissza nyertem az árát. Azon megint vettem egy ugyanolyan sorsjegyet és nyertem vele 10000Ft-ot.

2010. márc. 21. 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A Vaterán megérzés alapján vettem egy festményt 10 e Ft-ért. Kiderült, hogy kb az ezerszeresét éri. :)
2010. márc. 22. 04:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Kb 6 Szigeten dolgoztam, ott mindig halálra kerestem magam.

Pl: külföldi, 3000-et fizetne, ad egy ezrest meg egy 20 000-t, kétezresnek nézte.

Aztán hajnalban pult előtt takarítás, összesöprögettem 15 000 ft-ot, mert sokan nem hordanak pénztárcát és csak begyűrik a zsebükbe a pénzt, részegek, kivennének egyet, de potyog a többi.

Vételezésnél beírtam, hogy beviszek 5 rekesz ásványvizet, de 10 lett belőle, így a zsebembe került 5 rekesz víz ára.

Hát ilyenek...

2010. márc. 22. 09:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Parkolóban találtam egy arany karkötőt. Bevittem az ékszerüzletbe gondoltam egy 5ezrest csak adnak érte! Erre a hapsi felajánlott:80ezret! Kérdezte hogy ennyiért odaadom? NANÁÁÁÁÁÁ!
2010. ápr. 1. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a bankautomata egyszer 40.000 helyett 50.000-et adott ki. Ha valaki rosszul ad vissza, szoktam szólni, mert nem akarok senkivel kicseszni, de hát a gép az más.
2010. ápr. 2. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!