Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak? Kirugtak

Mit csináljak? Kirugtak

Figyelt kérdés
a spárba dolgoztam máig!de jött a terület vezető és azért mert nem nyomtatott pappirra irtam a cigi fogyást hanem kézzel irottra ezért ki rugott!én alá irtam a közös megeggyezéssel valo "távozást"tudom már hogy nem kellett volna de én nem tudtam!soha nem volt még ilyen!mind1!mit tudok tenni?tudok bármi modon fel jelentést tenni vagy be jelenteni valahol?azt mondták nekem hogy ilyen indokkal nem is rughatott volna ki!mellesleg annyira meg aláz és meg félemlit mindenkit hogy az már abszólut nem emberi meg sért valamint le néz mindenkit!több embert is ok nélkül vagyis nem megfelelö ürüggyel jó formán rá vett arra hogy a közös megegyezési papirt irják alá!és nagyon sok embert azért ki rug mert éppen nem tetszik neki a képe vagy valakit ha szeretnek a vásárlok esetleg meg mondja a véleményét!na mit tegyek?munka ruhája nincs az ilyennek vagy a terület vezetőnek elég ha utcai ruhában van?
2009. okt. 8. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet utcai ruhában, ő nem eladó.

Igen, baromság volt aláírni

Igen, azt rug ki akit akar

Nem tudom miért hagyod magad, attól, hogy valaki főnök, még nem kell tűrnöd, hogy megfélemlítsen. Akkor is kirughat, de legalább az önbecsülésed nem veszted el.

Keress állást. Semmi sanszod az aláírt felmondás után.

2009. okt. 8. 12:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Szóval mert leírtad a volt főnököd nevét attól még:

1. A te neved nem volt itt,tehát semmit nem tudna kezdeni veled.

2. Hol itt a rágalmazás?? Amiket leírtál azok tények,főleg ha más is melléd áll mondjuk azok közűl a sok ember közül akiket már kirugott!

3. Mekkora rá az esély hogy ezt elolvassa?

2009. okt. 8. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

Szard le amúgy is köztudottan szar helyen dolgoztál!

Spar, Tesco, Lidl, Aldi, Auchan mind mind korrupt köcsog munkahelyek külföldön is perlik meg szidják őket, pl a

Lidl pert vesztett Németországban alkalmazottai ellen akik kémkedésért és zaklatásért jelentették fel és követeltek kártérítést mivel a dolgozók magánéletében vájkáltak illetve nyomoztak utánnuk meg bekamerázták mikrofonozták az irodákat!!

A Tesco több tizmilliós birságokat kap minden évben vevőmegtévesztésért illetve génmódosított élelmiszerek forgalmazásáért, nameg az újracsomagolási botrány és a vevők terrorizálása a biztonságiakkal dolgozók terrorizálása a bemikrofonozott kamerázott munkahelyekkel, munakjogi visszaélések, munkavédelmi szabályszegések meg még sorolhatnám...

Mind droid aki ott dolgozik és kétkézzel dolgozik éhbérért a helyi gazdaság tönkretételén mert ezek miatt mennek tönkre a helyi vállalkozások, kereskedők!!!

A végén meg majd lesz egy marhanagy monopólium mint ahogy már van is és oylan sz@rt adnak el és annyiért amennyiért nekik tetszik az egyszeri ember meg elmehet ahova akar mert máshol is csak az ő termékeiket árulják majd!!

Nem azért de tessék lemenni a vértes környékére, ott rohad le a sok gyumölcs a gazdasági kertekben a bevásárlóközpontokban meg 300-400 forintokért adják az import permetes rákkeltő szőlőt!! Gratulálok Magyarok!!

2009. okt. 9. 01:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Bírjuk az ilyen hozzászólásokat.....de fogadom a felsorolt áruházakban vásárolod te is össze a sok sz@rt ami a konyhádra kell!!!!!
2009. okt. 9. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk a sparban pont, hogy minőségi kaják vannak azért is ilyen drága. Amúgy meg biztos nem csak emiatt rúgott ki, ez hülyeség.
2018. szept. 3. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!