Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkát vállaljak...

Milyen munkát vállaljak Londonban?

Figyelt kérdés

Fiatal nő vagyok, Londonba készülök. Nem túl jó a nyelvtudásom, de most megyek egy pár hetes, igen intenzív tanfolyamra, ami kifejezetten külföldi munkavállaláshoz készült. Kb. alapfokúm van most.

Szakképzettségem nincs, csak érettségi, de tudok főzni (magyar ételeket) és főként kereskedelemben volt gyakorlatom. Meg irodai munka, de azt nyilván nem tudom kint egyelőre kamatoztatni.

Főleg kintiek válasza érdekelne vagy akik dolgoztak már Londonban. Milyen munkák felé kellene orientálódnom? Legalább addig, míg kint a nyelvet jobban elsajátítom majd. Bármilyen lehetőség, ötlet érdekelne. Persze, én magam is gondolkodom, informálódom, de minden plusz segítség jól jönne. :)

Köszönöm előre is!

2013. máj. 31. 16:42
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Olvastam kutyasétáltatásról is. És kár megsértődni. Aki itthon 6 évig tanulta az angolt az kint 8 hónapig nem tudott beszélni. Általában kedvesek az emberek. Ha nem helyes a kiejtésed kijavítanak. És mondjuk odakint több kedvességet kaptam vadidegenektől mint itthon bárkitől.

Sokkal rosszabb visszajönni,mint elmenni. A barátok úgy elfelejtenek,mint a huzat.

2013. jún. 7. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!