Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem látom a mesés...

Miért nem látom a mesés külföldi fizetések eredményét?

Figyelt kérdés

30.000 fős városba lakom nagyon nagyon sok ismerősöm dolgozik dolgozott kint. Állandóan dicsekedtek a mesés fizetésükkel de mikor hazajönnek egy 10 éves audi A4-en kívül semmit nem tudnak felmutatni.

Igen és hallatom meséket, ugyan annyiba kerül minden mint itthon és 6x annyit keresek !

OKÉ hol a sok pénz ba+ mutass már fel valamit !

Nemrég apám munkatársa vagizott hogy a lánya és a párja milyen jól keresnek Hollandiában és erre mitlátok hazajöttek egy szaros kb 1 millás focus-al ! Ja persze gondolom a 20millás mercit meg otthagyták Hollandiába mi.

Ti láttatok /nem hallottatok/ sikertörténetet ? Az hogy évek óta kint élnek és van egy pózólj BMW-vel kép a fészbukon az nekem kamu.

2013. máj. 23. 19:26
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Nem tudom mire vered magad hogy fúúú milyen autód van meg fúúú milyen sűrűn tudsz venni újat ?! o.O Gratulálok,agyi szintedet mutatja rendesen !
2013. máj. 24. 08:44
 32/46 anonim ***** válasza:

Kérdező, én csak azt nem értem, hogy azt miért nem sikerül elfogadnod, hogy van, akit nem érdekel ennyire az autója?! Üzembiztos legyen, menjen és kész.

Én pl. annyit költöttem az elmúlt 4-5 évben a hobbimra, hogy lehet vehettem volna új autót belőle évente, meg megtakarításom is van annyi, hogy vehetnék új autót. Csak szimplán nem érdekel. Majd veszek egy másikat ha a mostani szétesik...

2013. máj. 24. 10:27
 33/46 anonim ***** válasza:
Kérdező: Nem mindenki olyan felszínes mint te. Szóval azért mert te autóra vered el a pénzedet 4 évente csak azért hogy láthasd a szomszédodat/többi embert irigykedni, az nagyon kicsi értelmi szintre vall.
2013. máj. 24. 16:03
 34/46 A kérdező kommentje:

jelenleg egy multinál beszerzési osztályvezető vagyok 34 évesen 1.200.000. ft bruttó + 13 havi + járandóságok és költségtérítés. (vagyis kb ez a nettóm is)

Mert ennyi ésszel csak ilyen munkát kaptam .

Gondolom a Londonba a mekibe nagyobb iskola kell.

2013. máj. 24. 16:21
 35/46 anonim ***** válasza:

Mondjuk úgy eléggé képbe vagyok a magyar piac béreivel, de őszintén érdekel, hogy melyik multi ad ma MO-n 1,2M nettót egy beszerzési osztályvezetőnek.

Halál komoly az érdeklődésem, semmi irónia nincs benne.

2013. máj. 24. 16:24
 36/46 anonim ***** válasza:

Most már biztos hogy csak egy arcizó 15 éves a srác aki valami lepukkant viskóban él és irigy azokra akik becsületes munkából jól megtudnak élni külföldön. :D

2013. máj. 24. 16:33
 37/46 anonim ***** válasza:

# 37

Kb. 150 millió ft a vagyonunk ingatlanban, lekötött befektetésekben, biztosításokban és banki betétekben.

Egy 2001-es 530-as BMW-m van. Akkor most én gáz vagyok mert nem veszek egy újat vagy mi?!

2013. máj. 24. 19:23
 38/46 anonim ***** válasza:
Ja, oké...
2013. máj. 24. 19:56
 39/46 anonim ***** válasza:

Külföldön is szeretnek az emberek hivalkodni, persze csak ha van mire. Hogy van e mit a tejbe aprítani az nem feltétlen a jó autótól függ. Hanem mondjuk az öltözködésről, karóra stb. Én imádom a karórákat így inkább arra költök, autó adott a cégtől.

Facen nem pózolgatok semmivel sem, de ha valaki ért a karórákhoz abból leveszi hogy nem a lidlben tolom a gályát.

2013. máj. 24. 21:51
 40/46 anonim ***** válasza:
Azt áruld már el nekem, ahogy elmondtad hogy az autó egy státuszszimbólum neked, akkor évi bruttó 16M ftos fizetésből miért egy 4 milliós "vackot" vettél és azt is meghagyod 3-4 évig?
2013. máj. 24. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!