Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem látom a mesés...

Miért nem látom a mesés külföldi fizetések eredményét?

Figyelt kérdés

30.000 fős városba lakom nagyon nagyon sok ismerősöm dolgozik dolgozott kint. Állandóan dicsekedtek a mesés fizetésükkel de mikor hazajönnek egy 10 éves audi A4-en kívül semmit nem tudnak felmutatni.

Igen és hallatom meséket, ugyan annyiba kerül minden mint itthon és 6x annyit keresek !

OKÉ hol a sok pénz ba+ mutass már fel valamit !

Nemrég apám munkatársa vagizott hogy a lánya és a párja milyen jól keresnek Hollandiában és erre mitlátok hazajöttek egy szaros kb 1 millás focus-al ! Ja persze gondolom a 20millás mercit meg otthagyták Hollandiába mi.

Ti láttatok /nem hallottatok/ sikertörténetet ? Az hogy évek óta kint élnek és van egy pózólj BMW-vel kép a fészbukon az nekem kamu.

2013. máj. 23. 19:26
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

utolsó.

Mert megtehetem azért. és hogy mennyit bukok rajta ha 3 évesen eladom ? nem érdekjel.

Remélem ez mond valamit az anyagi helyzetemről ?

2013. máj. 23. 22:16
 22/46 anonim ***** válasza:
60%

Ez csak annyit mond hogy vagy szájhősködsz, vagy anyuciék tömnek pénzzel. Egyik szánalmasabb mint a másik.

2013. máj. 23. 22:20
 23/46 anonim ***** válasza:

Képzeld valakinek szimplán elég csak annyi, hogy ott kint kényelmesen megél, nem úgy, mint itthon.

Amúgy te mit dolgozol egyébként, vagy a szüleid mit dolgoznak?

2013. máj. 23. 22:24
 24/46 anonim ***** válasza:

"Mert megtehetem azért. és hogy mennyit bukok rajta ha 3 évesen eladom ? nem érdekjel.

Remélem ez mond valamit az anyagi helyzetemről ?"

Sok mindet elmond, igen, de az egyiket nem írom le, mert moderálnák. A másik pedig, hogy te otthon is jól élsz, azaz neked nem érné meg kijönni! De hidd el, akik kijönnek, nem azért jönnek, mert otthon olyan jól megéltek. Ha otthon mindenki tudna úgy költeni mint te, akkor senki nem menne el. Te messze nem átlag színvonalon élsz, és az emberek többsége Nyugaton sem úgy él, ahogy te otthon. Örülj annak hogy neked jól megy, de az ország lakosságának nagyobb részének bizony nem, ezért mennek külföldre. És nem azért nem vesznek milliós autókat mert nem tehetnék meg, hanem mert másra is kell a pénz, nem csak autóra.

2013. máj. 23. 22:27
 25/46 anonim válasza:
Menoz a varoskadba ne itt senki se kivancsi erre
2013. máj. 23. 22:47
 26/46 anonim ***** válasza:
Ha tehetném se vennék 1 milliónál drágább autót, csak felesleges pénzkidobás. Amúgy is elégedett vagyok, nincs kisebbségi komplexusom magammal szemben.
2013. máj. 23. 22:52
 27/46 A kérdező kommentje:

Kicsit elkanyarodtunk de látjátok Erről szólt a kérdésem.

Kik szólnak be ? Akik a nincstelenség elől menekültek el Magyarországról és ott annyira vitték hogy ki tudják fizetni a lakbért és több éves használt autókat vesznek!

Vagyis semmire nem vitték. És ők néznek engem hülyének mert Magyarországon vittem valamire ott ahol ők csődöt mondtak és ÚJ autókat veszek 3-4 évente!

Magatoknak hazudtok!

2013. máj. 23. 23:40
 28/46 anonim ***** válasza:

Azért ne felejtsük az autó egy státusz szimbólum. Szavak nélkül is elmond pár dolgot a illetőről.

Már az is hogy az illető új autókat vagy vagy 2-3 éveseket.

A 10éves futamidejű svájci frankos 0%-os önerős ÚJ autó vásárlókra ez nem igaz. Bár ők nemigen cserélgetik 3-4

2013. máj. 23. 23:46
 29/46 anonim ***** válasza:

"Azért ne felejtsük az autó egy státusz szimbólum. "

Ez MAJDNEM igaz, csak EGY szót felejtettél ki a mondatból: "Magyaroszágon"

Ugyanis Nyugaton NEM ezzel mérik az ember helyzetét, ott az autó közlekedési eszköz, egyszerü használati tárgy.

Én 25 éve élek Nyugat-Europában, havonta 4000 Eurót keresek (nettó), és mégsincs "menö" autóm, hanem egy 10 éves Mitsubishim. Tökéletesen megfelel, jó állapoban van, az éves szerviz az egyetlen, amit rá kell költenem, és még soha sem volt vele semmiféle problémám.

Német autót soha nem vennék, mert aránytalanul drága, és csak a nevet kell megfizetni, minöségben inkább forditva van különbség.

Szóval épeszü ember nem feltétlen autóra költ, hogy pukkasszon másokat.

A kérdezö meg nagy valószinüség szerint valami csóró emberke, aki itt próbálja az önbizalmát felpolirozni, és közben meg minimálbérböl él, ha egyáltalán van keresete.

2013. máj. 24. 08:30
 30/46 anonim ***** válasza:
Te egy elkényesztett nagyszájú beképzelt újgazdag gyerek vagy,akinek anyuci meg apuci a segge alá nyomja a pénzt! Tudod van különbség aközt hogy valaki saját maga megkeresi a pénzt és megdolgozik a dolgaiért ,és aközt mint amilyen te vagy hogy a semmire nagy a szád ! Csak gázban leszel ha éppen anyuciék nem lesznek és elfogy a pénz ;) Undorító vagy! Hiába van ennyi pénzed látszik unatkozol eléggé egyedül mivel másokkal foglalkozol! ;)
2013. máj. 24. 08:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!