Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem látom a mesés...

Miért nem látom a mesés külföldi fizetések eredményét?

Figyelt kérdés

30.000 fős városba lakom nagyon nagyon sok ismerősöm dolgozik dolgozott kint. Állandóan dicsekedtek a mesés fizetésükkel de mikor hazajönnek egy 10 éves audi A4-en kívül semmit nem tudnak felmutatni.

Igen és hallatom meséket, ugyan annyiba kerül minden mint itthon és 6x annyit keresek !

OKÉ hol a sok pénz ba+ mutass már fel valamit !

Nemrég apám munkatársa vagizott hogy a lánya és a párja milyen jól keresnek Hollandiában és erre mitlátok hazajöttek egy szaros kb 1 millás focus-al ! Ja persze gondolom a 20millás mercit meg otthagyták Hollandiába mi.

Ti láttatok /nem hallottatok/ sikertörténetet ? Az hogy évek óta kint élnek és van egy pózólj BMW-vel kép a fészbukon az nekem kamu.

2013. máj. 23. 19:26
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

"Új autót vettem KP 4.365,000 ért tavaly és bankban is van még pár új autó ára magyar fizetésből. Ja hogy új házat építettem KP-ra ez gondolom elhanyagolható ;)"

Magyarországon ezt a lakosság cca. 20%-a engedheti meg magának. Te ezek közé tartozol. Én otthon 230.000 nettót kerestem, mégsem jutottam 1-ről a 2-re.

Idekinn van egy stabil állásom, jó fizetéssel, jóval nyugodtabb életem. Vehetnék drága autót, de kérdem én, minek? Csak azért hogy elmondhassam hogy nekem milyen jól megy? Ennél okosabb vagyok, amit nem költök el az megy a bankba megtakarítási céllal. Itt potom pénzért veszek néhány éves autót, kár flancolni drága újjal, értékét hamar elveszíti. Inkább utazgatok, nyaralgatok.

2013. máj. 23. 20:22
 12/46 anonim ***** válasza:

Van akinek nem jön be van akinek igen.

Bár én még csak olyat láttam akinek nem jött be.

példa: volt osztálytársam ezzel a dumával.

70millióval lehet családot alapítani Magyarországon?

Ausztráliába volt hegesztő egy hajógyárban.

vett egy üres telket a város szálán mert ott csak 1/3-ad az ára mint a belvárosban Odavitettet pár kocsi sódert és ennyi. Ez volt 2 éve.

2013. máj. 23. 20:24
 13/46 anonim ***** válasza:

"Az zavar hogy nekem vagánykodnak mikor kilóra megveszem bármelyiket."

Miért zavar? Neked nagyon szegényes lelkivilágod lehet, ha mindent pénzben mérsz. Mellesleg pedig ha te jól élsz otthon, akkor szerencsés vagy, de akkor ne ugass bele a kivándorlók dolgaiba. Aki kijön, azt okkal teszi.

2013. máj. 23. 20:25
 14/46 anonim ***** válasza:
0%
Én is ezt látom egyébként, bár amit itt a végén írtál az eléggé kiverheti a biztosítékot. :) Én nem sajnálom tőled. Szóval tök igaz. Megy a vagizás, kinn töltenek éveket, az élet elmegy mellettük, de nem tudnak felmutatni igazán semmit. Van olyan ismerősöm, aki volt kint 1 évet, összeszedett kb 3 milliót, de kb zsíroskenyéren élt, és mikor hazajött vett egy falusi kis házat, azóta azt foltozgatja a traktoros fizetéséből. Nincs hitele, éli világát, van egy kis Corsája, nem túl sok, de sztem sokan cserélnének vele. A sok barom meg kint tölti az éveket, és se család, se semmi... De persze ilyent nem lehet mondani, mert húúú...
2013. máj. 23. 20:26
 15/46 A kérdező kommentje:

Ezt az új autó dumát sohasem értetem. Ha valaki zsigulival jár az okos mert nem szórja a pénzt ? neemáááá

Aki több mint 1 milliót keres éveken át nehogy ne tudjon megengedni magának egy új pl: opel astrát

Akkor az nem annyit keresett.

2013. máj. 23. 20:28
 16/46 anonim ***** válasza:
Én értem mire gondolsz, de sztem ne erőltesd ezt a szöveget itt, mert csak kiforgatják úgy is.
2013. máj. 23. 20:32
 17/46 anonim ***** válasza:

Sokan 70.000ft keresnek Magyarországon és 1.500.000ft os Suzukival járnak !

És vannak akik 150.000 keresnek és hónap végén nincs mit enni.

Ez a ki mennyit keres és mit tud felmutatni embere válogatja.

2013. máj. 23. 20:34
 18/46 anonim ***** válasza:
sem otthon, sem idekinn nem vágytam drága, új autóra. Nem is értem hogy lehet valakinek ez prioritás. Amúgy meg soha ne forintban számold a kinti fizetéseket, mert azért az árak is eléggé mások. A lakhatás, szórakozás drágább. A kaja nagyjából ugyanannyi. Ahol lakom, egy nagyváros, elsőosztályú a tömegközlekedés, autót fenntartani felesleges. Persze ennek ellenére van egy 4 éves Ford Focusom, de arra amire kell, arra elég. Elvisz A-ból B-be, igazából bevásárolni járok vele, másra nem használom, erre pedig felesleges a drága új autó.
2013. máj. 23. 20:37
 19/46 anonim ***** válasza:

Én még akkor sem vennék új autót ha rámszakadna a lottóötös. Egyszerűen azért, mert túl zsugori vagyok :D Amikor egy új prémium autó 20 millió és ugyan azt az autót 3 évesen (amikor még az ég világon semmi baja és olyan, mint egy új) megkapok 7 millióért akkor sosem fogok kiadni érte 20-at.

Ebben mérni a jó életet szvsz nagyon nem mérvadó.

Az sem mindegy, hogy valaki hogy él és e mellett mennyit spórol.

Inkább éljen az ember nyugodtan, járjon étterembe, járjon nyaralni és e mellett legyen pár milliós vésztartaléka, mint, hogy éljen zsíroskenyéren és max évi 2 hétvégére menjen el akciós wellnesszre Kiskunbüdösbolhásra azért, hogy vehessen egy új autót vagy élvezze a nullákat a bankszámlája végén.

2013. máj. 23. 21:56
 20/46 anonim ***** válasza:

Minek vennék újat amikor ugyanazt az autót 1-2 évesen feléért megkapom. Persze akit anyuci meg apuci töm pénzzel meg életében nem dolgozott az könnyen szórja hülyeségre a pénzt. Én nincstelenségben nőttem fel, ott megtanultam hogy csak arra költsek amire valóban szükségem van még akkor is ha éppen havonta 250 ezret keresek meg akkor is amikor másfél milliót. Aztán amikor a bankban járok nevetek a hozzád hasonlókon akik ott sírnak hogy miért is annyi a deviza törlesztőrészlet.

2013. máj. 23. 22:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!