Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha állásinterjú végén megígéri...

Ha állásinterjú végén megígérik, hogy majd hívnak, akkor az konkrétan mit jelent?

Figyelt kérdés
Azt mondták felhívnak, s mivel ők nem hívtak amikor ígérték, felhívtam őket én pár napra rá, majd megint azt mondták, hogy majd pénteken hívnak, de nem hívtak. Most ezt minek kell értelmezni? Ha nem jöhetek szóba náluk, akkor azt megmondták volna? Vagy így szokás lerázni az embert??
2013. máj. 18. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Vagy lerázás, vagy még nem döntöttek.
2013. máj. 18. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Szokás, de egyáltalán nem biztos, hogy leráztak. Az is lehet, hogy a döntéshozónak nem volt ideje foglalkozni a felvételizőkkel.
2013. máj. 18. 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Várj még egy hetet, max kettőt és ha nem keresnek, akkor felejtős. Közben pályázz máshova is, ne csak erre várj!
2013. máj. 18. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmit nem jelent, az ég világon semmit.
2013. máj. 18. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Tudod hányszor hallottam én ezt már hogy "majd hívnunk"!

Csak akkor hívnak ha felvettek de ha nem semmiképp!

2013. máj. 19. 14:36
 6/7 anonim válasza:
Készülj fel arra, hogy nem lesz semmi, aztán ha mégis, akkor örülj.
2013. máj. 23. 20:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Kösz. Végülis hívtak és már voltam is, és most megint az van, hogy majd hívnak...
2013. máj. 23. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!