Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnám elkezdeni az...

Hogyan tudnám elkezdeni az írói karriert?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, második regényemmel is végeztem és több versem és novellám is van. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám elkezdeni a publikálást, hogyan lenne érdemes fokozatosan felépíteni a karrierem? Nagyon fontos lenne, hogy eljuttassam az emberekhez az írásaim, hátha segíthetek, vagy csak szórakoztathatnám őket.

Több olyan embert megkérdeztem, aki jártas az irodalomban és szerintük nagyon jó vagyok, csak ahogy elnéztem a legtöbb kiadó nem vállalja, hogy visszaadja a kéziratom, ha már beküldtem. Ezt pedig nem szeretném. Mit javasoltok?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. máj. 16. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Készíts blogot, arckönyv csoportot és hívd meg az embereket.
2013. máj. 16. 11:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Bár nem hiszem, hogy a neten szeretném a regényem terjeszteni... a versek az oké...
2013. máj. 16. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért baj az, hogy nem adja vissza a kéziratot? Csak nem papírra írod tollal??
2013. máj. 17. 01:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Dehogy. Kéziratnak nevezik azt is amit kinyomtatunk. A lényeg az, hogy bármi amit beküldök az ő kezükben marad... azt csinálnak vele amit akarnak
2013. máj. 20. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!