Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ittasan melózni, ezt mennyire...

Ittasan melózni, ezt mennyire tolerálják hosszú távon? Mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés
Na szóval én mindennap amikor megyek be dolgozni, előtte megiszok egy 0,5L sört. Majd amikor ebédidő van, akkor kimegyek a boltba és ott még megiszok 1 üveg konyakot és egy energiaitalt. Ezt már rendszeresen csinálom az első munkahelyem óta, mert ott lazább volt a főnökség, meg 3 kollégám is ivott. Onnan eljöttem már, most jelenleg 7. munkahelyem vagyok 26 évesen. Itt már 1 éve dolgozok, munkámat nagyon pontosan csinálom, sőt még élvezem is amit csinálok. Ha bent maradok túlórázni, akkor általában ismét megiszok egy 0,5L sört, mert kevesen szoktunk túlórázni. Főnök nem igazán szólt még érte. Viszont ma behívott az irodába, hogy mintha alkohol szagot érzett volna rajtam. Ha innen is kirúgnak, akkor milyen munkát keresek, ahol kevésbé figyelnek rám? Amúgy forgácsolóként dolgozom.

2013. máj. 14. 17:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

a, alkoholista vagy

B, úgy rúgnálak ki hogy a lábad se érné a földet. Sőt nem is alkalmaználak, ha érezném rajtad a piaszagot.

2013. máj. 18. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!