Auchanban volt már valaki gyakornok? Vagy ismer olyat?
tudnátok mesélni, hogy milyen ott gyakornoknak lenni, mennyi a fizetés? és a gyakornokok is kapnak mellé juttatásokat? van aki gyakorlat után ott maradt dolgozni?
én fontolgatom, hogy áruházi gyakornoknak jelentkezzem
Én 2001 óta dolgozok Auchanban. Junior manager: bemész reggel 6-7 hétre, hazamész este 8-10-kor. Ha beszélsz franciául nagyon jó. Junior managernek is kell már megszerzett diploma, tehát ilyen gyakornoki munka fősuli mellett nincs. Úgy tudom ilyen az Intersparban van. Igen, el kell 100%-ban kötelezned magad a cég iránt. Ha férfi vagy, még okés is, ha nő, akkor ne tervezz gyereket, mert gyerekkel nem sokáig bírják a managerek. Kontrolling vezető, senior manager állandóan baszogat majd, de még a Humán Erőforrás manager is, ja meg az igazgató. Fizetés nem rossz, de napi 12 órás munkáért több is lehetne!
Szabadnapjaidon is bemész, mert lehet, hogy a papírmunkát csak akkor tudod megcsinálni.
Előrelépési lehetőség van, főleg ha beszélsz franciául és be tudsz nyalni a senior managernél és az igazgatónál!
:))
250 nettót egy manager kap, na meg attól függ, melyik osztályon van. Egy pék manager sokkal többet keres, mint egy pénztár manager. Egy junior manager nettó 160 körül. 200-250-et már a sima managerek kapnak. De tényleg, attól függ, melyik osztályra kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!