Kriszkirály kérdése:
Helósztok. Tegnap voltam szolnokon a zepter cég állásinterjúján és nem tom mit csináljak annyi sok negatív kritikát olvastam róluk mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 08:52
1/12 anonim válasza:
Szeretnél még párat olvasni róluk?
2/12 anonim válasza:
Hagyd a francba, nem embernek való idős néniket lehúzni 3-szoro áron árult sz*rokkal.
3/12 anonim válasza:
Kerüld el őket nagy ívben. Kérdőíveztetni kell, behívogatni embereket termékbemutatóra, aztán rájuk sózni százezres termékeket, a valós értékük háromszorosáért.
Gyakorlatilag abból élnél, hogy átbasod az embereket, mint a szart a palánkon.
4/12 anonim válasza:
Nem írtad, milyen munkakörre voltál interjún. Kezdd el, és ha nem tetszik, próbaidő alatt bármikor otthagyhatod.
5/12 A kérdező kommentje:
hát azt mondták hogy kereskedelmi aszisztensi pozizióra vesznek fel
2013. máj. 7. 09:21
7/12 A kérdező kommentje:
értem de neekm azt mondták hogy az értékesítöhöz semmi közöm nem lessz én nem értékesíthetek
2013. máj. 7. 09:55
8/12 anonim válasza:
Egy szavukat se hidd. :) Ezt mondták most, aztán majd hogy mit kell csinálnod gyakorlatilag az már kérdés. Jobb, ha nem kezdesz velük.
9/12 A kérdező kommentje:
értem hát nem tom
2013. máj. 7. 11:39
10/12 anonim válasza:
ha nem hallgatsz a sok intő szóra akkor úgy kell neked. Úgy tartja a mondás: "az okos ember más kárából tanul" Ha te a saját károdból akarsz tanulni, hát hajrá, fogj bele és csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!