Programozónak vagy rendőrnek menjek? A többi lent!
Most vagyok 11-es és azon gondolkodom,hogy rendőr vagy programozó legyek? Tudom,hogy a két szakma nagyon távol áll egymástól de felmerült bennem a kérdés mert jövőre érettségi meg gyerek korom óta ez a 2 szakma közt variálok. Egy Informatikus programozói suliba járok ami 4 éves de meg kapom a szakmát meg az érettségit is meg maradhatok 1-2 évet pluszba az érettségi után hogy meg kapjam a technikusi képzést,papirat is közben le rakhatok egy OKJ-s vizsgát is meg megvan már az ECDL vizsgám teljesen. De ha rendőrt választom akkor hagyom azt a plusz 2 évet és az helyett elmennék rendőrképző fősuliba. Minden nap van testnevelés is ami általános suliban is 8 éven keresztül minden nap volt. A fizikumom meg van hozzá 2000m futás meg a hasonló feladatok nem okoznak akadályt.
Ezek után mi legyek? Vagy nincs valami programozói rendőr munka? Előre is köszönöm.
OKJ-s programozó vagyok, 12 éves nagygépes tapasztalattal. Multinál dolgozom, és aki a 450e-es fizut mondta, nem állt messze a valóságtól, csak kicsit alálőtt.
Nos, a valóságban nem azt nézik, hogy milyen csili-vili diplomád van, hanem azt hogy az adott rendszeren, egy adott nyelven meg tudod-e oldani az adott feladatot. Tudsz-e határidőre, jól dolgozni. Ha igen, senkit nem érdekel, hogy milyen papírod van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!