Tapasztaltak, rálátók! Melyik az érdemesebb a mai világban? Elvégezni a Rendőrtiszti Főiskolát és rendőrnek menni, vagy megtanulni egy jó szakmát OKJ-n?
Sziasztok! Végzős vagyok a Szakközépiskolában, és egyre jobban szorít az idő. Szívesen mennék rendőrnek, viszont utánaolvastam és nem feltétlen fizetik meg jól. Érdemesebb egy szakmát választani, ami keresett akár külföldön is? Szeretném ha érvekkel támasztanátok alá állításotokat, hogy melyik jobb, s miért. Illetve aki a szakma mellé teszi a voksát miféle szakirányt javasolna, ami akár egy életen át szalonképes, megállja a helyét és mindig szükség lesz rá?
Előre is köszönöm.
Nalunk a komuvesek, hidegburkolok akkora kiralyok, hogy csak 2-3 honapos hataridovel hajlandoak kijonni hozzank.
De az irasodbol itelve az egyetem se lenne rossz valasztas, mert valasztekosan fogalmazol. Rendornek nem mennek, veszelyes es nem fizetik meg oket.
Látom neked az adón kívül sok hasznod nincsen a társadalomban.. hadd segítsek.
És örömmel venném, ha olyan válaszadók írnának, akik használható, saját gondolatokkal megspékelt reakciókra képesek. Köszönöm.
Jó az 18-nak is! :)
Rendben, köszönöm! Persze, nem a Rendészetire gondoltam.. én komolyan is veszem, küzdeni szeretnék azért, hogy lehessek valaki. Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!