Mi számít jó fizetésnek, mi számít rossz fizetésnek? Pl 200e havonta az jó?
15:16
Már hogyne lenne elég 200e. Van akik sokkal kevesebből is meg tudnak élni 3an. Az hogy te telhetetlen és nagyravágyó vagy, és nálad az autó 3 milliónál kezdődik, az még nem jelenti azt hogy más is ilyen.
Ki beszélt itt családról? Olvasd már el figyelmesen a kérdést mielőtt válaszolsz! A fizetésre vonatkozott a kérdés, tehát egy ember fizetésére, nem a család összbevételére!
Másrészről meg nem kell itt nagyzolni, hogy te mennyiből élsz. Ha te annyiból nem tudsz normálisan kijönni, akkor az már a te problémád!
Ez ma egy jó fizetésnek számít Magyarországon. Sok millió embernek sajnos csak álom itthon.
Nekem jó pár ismerősöm keres ennyit, vagy picit felette. Akinek ma ennyit kifizetnek, (legyen érettségije vagy diplomája) már komoly tapasztalata van az adott területen.
Multiknál termelésben nem lehetetlen ennyit keresni. Maszeknál szinte esélytelen. Ilyen pénznél már nem csak 1 számsor vagy a munkavállalók között, hanem a vezérigazgató is névről ismer.
Ha a minimálbér több mint 3X-osát kapod, akkor már valamennyire stabil helyed van, megbecsülnek, fontos vagy a cég számára.
Persze leépítés mindenhol lehet.
Én így látom a helyzetet.
*Hogy osztráknál ugyanezért 6-800-at kapnál azt most nem fejtem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!