A munkáltatók rossz néven veszik, ha 22 évesen még csak alkalmi munkáim voltak?
Figyelt kérdés
Nem gondolják azt, hogy csak nem akartam dolgozni?2013. ápr. 20. 17:33
1/6 anonim válasza:
Nem miért venné.
Én 27 leszek mire befejezem az egyetemet, akkor énrám mit mondana.
2/6 anonim válasza:
Sok mindentől függ. De egyébként ha jól írod meg az önéletrajzod, akkor nem lesz gáz.
4/6 anonim válasza:
Azért 27 évesen ne nagyon hangoztasd, hogy te nem dolgoztál, még akkor se ha "egyetemre" jársz. 27 évesen már az embernek dolgoznia kellene, családot alapítani, nem egyetemre járni, na de a te dolgod.
5/6 anonim válasza:
Én meg 29 vagyok és még egyetemre járok.Ja és ELTE TTK szóval nem büfészak.Mivel 26 évesen kezdtem 31 leszek mire befelyezem.Akkor én is kössem fel magam?Előtte az exem cégében melóztam,de annak semmi köze nem volt a szakmához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!