Alkalmi munkavállalás keretében mennyit dolgozhatok és mennyi a fizetés?
4 évig voltam munkanélküli,most egy cég felajánlotta,hogy felvesznek dolgozni és hogy egyenlőre csak betanulási időszak van ezért úgy írják be hogy próbaidő,de közben én napi 8-9 órákat dolgozom se üzemanyag költség,semmi,azt mondták utólag fizetik.
Ehelyett 48e ft os fizetést kaptam és azt mondták hogy a betanulási időre 3200Ft/napot fizetnek és az üzemanyagköltség sem jár de az én kocsimmal megyünk mindenhova.naponta aláírom a jelenlétit és 4 óra munkaidő szerepel rajta,azt mondták azért mert a munkaügyiből úgy kértek ki hogy alkalmi munkavállaló vagyok,de a munkaügyitől is megkaptam a szociálist.Ehelyett 8-9 órát dolgozom.8-4 ig kéne dolgozni, de 5 fél6,7 hogy hazaérek munkából.mit tudok csinálni?mert közben szerződést is kaptam ami 2013-04-22-2014-01.31ig van.Már másfél hónapot ledolgoztam de elméletileg nem él még a szerződésem.Segítsetek mit tudok tenni?????a munka nagyon kell mert 4 kiskorú gyermekem van.
alkalmi munkavállalással
heti 5 napot
havi 15 napot
évi 90 napot
tudsz dolgozni,
a fizetés megegyezés szerint megy
a 4 órás munkavállalás az nem alkalmi,
hanem részmunka idős
tenni csak azt tudod hogy vagy lenyeled vagy ott hagyod őket.
vagy jelented a munkaügyi központnak a dolgot, és vizsgálat indul
és vagy bűntetést kapnak és téged elküldenek
vagy lekenyerezik az ellenőrőket és minden rendben lesz
az igért bér általában mindig bruttót jelent, amit kézhez kapsz az nettó.
mint irtam, vagy jelzed a munkaügyinél vagy lenyeled
hogy 4 óra van papiron és 8 órát dolgozol az szabály ellenes. dehát ezt is vagy lenyeled vagy jelented.
én azért elkezdenék másik állás után nézni, hátha találsz jobbat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!