Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Emberek mert vannak annyira...

Emberek mert vannak annyira kiakadva ha valakinek van medenceje?

Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 00:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Telek is kell hozzá, ahol el tudsz kezdeni ásni :) Ugyanezt egy bp-i albérlet környékén nem lehet megcsinálni ;)
2013. máj. 3. 15:25
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Mert ilyenek az emberek.Nekem például lovam van erre mindenki azt hiszi százezreket keresek.Pedig nem.Csak anyámmal lakom,nem járok nyaralni,műkörmöshőz,szoliba,stb,turkálóbol öltözködöm,egy maruti suzkim van.A lóra viszont áldozok ,nekem ez a fontos,viszont azt a havi 50ezeret amibe kerül a fentebb említettekre is elkölthetném.(pl egy albérlet már el is vinné ezt a pénzt,de akkor senki nem gondolná,de kőgazdag vagyok,mert bérelek Bpesten egy garzont...szóval érdekes ez).
2013. máj. 3. 17:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Hagy irigykedjenek a szegények. :)
2013. máj. 3. 23:08
 14/17 anonim ***** válasza:
azért azzal nem dicsekednék hogy anyáddal élsz. úgy persze könnyű ha más eltart. amúgy is a medence eléggé gazdagok tulajdona szóval nem kell menőzni vele.
2013. máj. 3. 23:10
 15/17 A kérdező kommentje:
Akik beszolnak uzenem hogy nem dicsekszem. Amugy nekem nincs tulajdonomban semmim. Csak a szuleimnek szoval ram ne legyen senki se irigy. Amugy mar egyedul lakom!
2013. máj. 4. 00:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért az is siralmas, hogy nálunk meg úgy szeretnek viselkedni az emberek, mintha a szülőkkel élés akkora főben járó bűn lenne, mert NEM FELEL MEG a mainstream gondolkodásnak. Általában az fanyalog a szülőkkel élő fiatal felnőtteken, akit vagy szar családdal áldott meg a sors vagy mindenáron megfelelési kényszere van, mert megnézett egy-két felelősségről papoló csernusi videót.
2013. máj. 4. 07:25
 17/17 anonim ***** válasza:

25 vagyok, mert nem élek otthon, de egy medencés házban nőttem fel. Ha bárkinek mondtam, hogy van, el voltak ájulva, mert már szerintem láttak a nagy villát... pedig egyáltalán nem így volt. Egy öreg, régi, kicsi családi házunk volt, minimális luxussal, de apukám nagy álma volt, hogy legyen egyszer egy medencénk, hát megcsináltattuk. Apukám is, tesóm és én is imádtunk úszni, fürödni és ezzel leptük meg magunkat.

Sajnos már már teljesen le van pusztulva, tönkrement, mert édesapám halála után soha többé nem használtuk.

2013. máj. 5. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!