Munkakeresésnél toleráns ez?
Teljesen mindegy, hogy toleráns-e. Ma az kap munkát, aki kellően rámenős.
Egyébként általában ahol keresnek munkaerőt, az ki van írva az ajtóra, de attól még érdemes bemenni és megkérdezni.
Nyugodtan próbáld meg, rámenősöké a világ.
De egy jótanács:
Az "intoleráns" szót ha nem muszáj ne használd.
Baromság !! Ugyanis éppen akkor a főnök sem biztos hogy bennt van és biztos dolga lesz. Úgysem fogad. Megkérik, hogy hagyd meg az önéletrajzod, ami egy pultos csaj miatt a kukába landol. Senki sem fog emlékezni rád !
Mailben kell a HR-esnek elküldeni.
Én azt tapasztaltam, hogy minden új ötlet az álláskeresésben jó és hasznos! Az emberek többsége nem mer bemenni valahová csak úgy, hanem elküldik a HR-es E-mail fiókjába a jelentkezést ötszázadiknak.
Ameddig kedves és udvarias (amellett persze nyugodtan lény határozott), addig nem fognak rosszat gondolni rólad.
Sőt, azt is megteheted, hogy spontán jelentkezel cégekhez a weboldalukon keresztül úgy, hogy nem is hirdetnek. Ha szimpatikus egy cég, nyugodtan küldd el nekik a jelentkezésed. Ez is módja az álláskeresésnek. Hiszek vannak állások, amiket nem hirdetnek meg vagy nem is találkozol vele.
Amikor egy üzletben dolgoztam, előfordult, hogy valaki betért és megkérdezte, nincs-e nálunk üres hely. Senki nem küldte el a fenébe. :D
Újság: elsősorban az Expressz. De számtalan újságban, amiben vannak apróhirdetések, vannak álláshirdetések is. Én láttam már pl. a Pesti Estben, Exitben, Metropolban, sőt, olyan kisebb újságokban, amiket a postaládákba dobnak. Azt hiszem Budapest Piac vagy valami ilyesmi címe volt.
Sok sikert Neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!