Felvettek a Deichmannba 4 òrás műszakba! Tényleg létezik hogy a fizum 70-75 000. - lesz potlékokkal +jutalék a cipők után? Számomra ez kétséges! Szerintetek is?
Én 2.5 évig dolgoztam a Deichmannba.4 órásként az alapom 57 ezer Ft volt, amire rámentek a pótlékok, és a jutalék.Minél több hétvégéd van, illetve túlóra annál jobb a fizu. A jutalék nem a cipőeladásod után kapod, hanem a bolt havi forgalmától függ.Szezonváltáskor eleve nagyobbak a forgalmak, jobb hónapokban egy 4 órás eladó hazaviszi a 80-90 ezret is! Cafetériát nem ad havonta a cég, hanem decemberben adnak 75 ezer forintos étk.utalványt. Emellett évente 2-szer munkacipőt választhatsz, és karácsonykor is adnak ajándék cipőt. Összességében jól lehet keresni a Deichmannban,de ezért keményen dolgozni kell, nagyon összetett a rendszerük. Arra készülj fel, hogy a beosztás elég rugalmas, amikor csettintenek akkor menni kell dolgozni, nem tudsz előre tervezni semmit, volt mikor szabiról hívtak be, mert sok volt a munka!!Ha nem mész be, akkor úgy is állnak hozzád, legrosszabb esetben osztogatják a fegyelmiket stb..
Kb ennyi:)
Szia :)
Én holnap interjúzok, remélem sikerülni fog.. :) utazási hozzájárulás van esetleg?
Hát nem valami nagy szám így olvasva ez a cég sem..
Én a Pennyről tudok nyilatkozni a 6-órás heti 30 órásban, megosztva dolgozik egyszer 11-10-9-órába máskor 6-8 órában. De meg kapod pihenő időben. De valamikor nem írják be ha mondjuk 8-15-ig vagy de még 16-kor is ott vagy azt már elfelejtik be írni! Itt is van hogy behívnak előbb, vagy szabadnapon. Mi kevesen is vagyunk, plusz sok a a pakolás. És itt a társaság marja egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!