Nem írnak vissza, hiába jelentkezek állásra! Miért?
Néhány hónapja megcsináltam az önéletrajzomat amit elég sok helyre küldtem el de még választ sem kaptam, ebből úgy gondolom hogy lehetséges hogy gond van vele. Valaki tudna segíteni mit írjak át rajta hogy sokkal "kaphatóbb" legyen?
Önéletrajz
Blabla Blaala
6000 Kecskemét
Telefon: 20/111-2233
E-mail: xxxxyxxxx@gmail.com
TANULMÁNYOK
2011 – 2012 Kecskeméti Műszaki Szakképző Iskola Villanyszerelő szak
Főbb tananyagegységek: Munkaszervezés/tervezés; Kommunális- és lakóépületek, ipartelepek villamos hálózata; KIF kábelek telepítése, vizsgálata, szerelése; Villamos mérések
SZAKMAI TAPASZTALAT
2013 Jan. 24 - XY Kft
Beosztás: Raktári kisegítő
Főbb feladataim: Kézi Anyagmozgatás, Áruösszekészítés, Adminisztráció,
Raktári rend megőrzése és Egyéb raktári kisegítő feladatok ellátása
2011 – 2012 Kecskeméti Műszaki Szakképző Iskola Villanyszerelő Tanműhely
A legfontosabb feladatok: Bel- és kültéri világítási kapcsolások készítése; Villamos mérések, dokumentálás; Fogyasztás mérőhely kialakítása; Tervek, műszaki leírások értelmezése; Elosztó berendezés kialakítása
2011. aug. Diákmunka a Schaffner cégnél
Amiket végeztem: Állványok festése, rakodása
NYELVTUDÁS
Angol (alapszintű)
CÉLOM
Egy hosszú távú munkahely megszerzése ami segítséget nyújt az elméleti tudásom gyakorlatba fektetéséhez.
EGYEBEK
Felhasználói szintű számítógépes ismerettel rendelkezem.
SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
19 éves pályakezdő vagyok, nyitott az új dolgokra. Munkámban megbízható és segítőkész emberként ismernek.
Kecskemét, 2013. április 25.
Tudnátok segíteni mit írjak másképp, mivel egészítsem ki?
Illetve ti beleírjátok a be nem jelentett munkát is? Mivel az is ad gyakorlatot, gondolom nem ellenőrzik vissza hogy be voltam-e jelentve.
Túl rövid ideig dolgoztál a munkahelyeiden. Ez a szemetszúró benne. Valamint én jobban kifejteném azt a részt, hogy mit csináltam, mik voltak a feladataim az egyes munkakörökben!
Ha megvan a villanyszerelő szakmád, akkor azt írd hogy Villanyszerelő és ne "Villanyszerelő szak", ez azt sugalja hogy nincs meg a végzettséged.
Egyébként nem ellenőrzik hogy be voltál-e jelentve. Ha mégis rákérdeznek (1% esély van rá) akkor elmondhatod, hogy nem papíros munkahely volt...
Ja még valami: Kihagynám azt a részt, hogy "19 éves pályakezdő vagyok..." Ne... ez nem sugall jót. Hiába őszinte. Hagyd ki.
Az egyebeknél, konkrétan írd le miket tudsz elvégezni számítógépen (Word, Excel stb...)
Jogsid nincs? Ha van, ki ne hagyd!!!!
2011 – 2012 (1 év)
2013 Jan. 24 - XY Kft (kicsit több mint 1 éve)
Kérdező, értem én hogy pályakezdő vagy. De kevés a szakmai tapasztalatod. Hidd el itt a bibi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!