A tesco.hu oldalán, hol tudok kitölteni olyat, amivel állásra jelentkezek?
Azt nem tudom, hogy ilyen kérdőív van-e az oldalon, viszont 2 módon tudsz jelentkezni.
Egyik, hogy te magad írsz egy önéletrajzot és azt vagy személyesen beviszed a hozzád közel levő Tescoba vagy lehet postai úton is el lehet küldeni, de ezt nem tudom.
A másik, hogy személyesen bemész és kérsz egy ilyen jelentkezési lapot. Én magam anno, mikor Tescoban dolgoztam, bementem, kértem egy ilyen lapot, azt kitöltöttem, leadtam és utána mikor volt állás, akkor felhívtak.
Első vagyok.
Megnéztem neked, szerintem, ha van olyan állás, ami érdekel, akkor úgy írják, hogy regisztrálni kell és úgy tudsz jelentkezni és lehet hogy a jelentkezés folyamatában majd be tudod azokat a dolgokat írni, amiket most írtál a kérdésedben, csak én nem mentem rajta végig, mert én nem szeretnék oda jelentkezni. Próbáld meg úgy!:)
Amúgy olvasd el a GYIK-ot az állások oldalon és ott leírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!