Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan juthatok el Alsónémedibe?

Hogyan juthatok el Alsónémedibe?

Figyelt kérdés

Csütörtökön kell mennem állásinterjúra a GLS-hez és állítólag a Népligetből indulnak céges buszaik, csak erről sehol nem találtam információt.

A HR-es csaj azt mondta a Volán honlapján fent van, de ott semmi ilyet nem találok.

Megoldás?

2013. ápr. 23. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet arra célzott, hogy távolsági busszal kell menned. Mert ott céges buszos járatát én sem találtam a GLS-nek.
2013. ápr. 23. 08:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm gyors válaszod. Először tényleg azt kérdezte, hogy autóval megyek, mondtam nem. Akkor említette, hogy vannak céges buszaik amik a Boráros térről és Népligetből indulnak és hogy keressek rá a volán honlapján, mert ő nem tudja. Szóval passz. A gond az a távolsági járattal, hogyha beütöm az utvonalterv.hu keresőjébe a GLS címét, azt mondja hibás cím. HA mennék is távolsági járattal, nem tudnám hol kell leszállni. Teljesen tanácstalan vagyok. :(
2013. ápr. 23. 09:04
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Hát szerintem ide max. autó vagy tényleg a céges buszra kellene rá találnod...

2013. ápr. 23. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:
A Volán honlapján a térkép mutatja megállók szerint is a járatokat. Az Alsónémedi temető megálló van a legközelebb a GLS-hez, párszáz métert kell csak sétálni, azt ki lehet bírni. A kis földgömb ikonnal megnézheted a térképen a járatokat.
2013. ápr. 23. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a Tisza-Volán menetrendje, ha nézed, a településen belül különböző megállóhelyek vannak írva.

A települést személy szerint nem ismerem, de remélem valamennyit tudtam segíteni.

2013. ápr. 23. 11:16
 6/7 anonim válasza:
Sikerült?
2013. jún. 14. 10:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Tudom gondolom nem aktuális, de a legközelebb a Penny Market megálló van hozzá, ott csak át kell menni az úton.

Egyébként sikerült?

2013. aug. 30. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!