Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha kiregisztrálom magam a...

Ha kiregisztrálom magam a munkaügyi központban, attól még hozzá juthatok bármilyen álláshoz?

Figyelt kérdés

Egy kicsit érdekesen tettem fel a kérdést, bocsánat.

Szóval ki szeretnék lépni, mert nemsokára letelik a 3 hónap munkanélküli juttatásom. (s ha letelik, akkor ők keresnek nekem munkát, amit kötelező lesz elfogadnom, amit én nem biztos, h szeretnék.)

Az a kérdésem, ha pl. a munkaügyi központ honlapján találok magamnak munkát, akkor oda nem fognak felvenni, mivel nem vagyok bejelentett munkanélküli?

Kérem, aki egy kicsit jártas a dologban segítsen nekem.

Köszönöm!!

2012. aug. 16. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmiképpen ne jelentkezz ki, mert egy csomó elönytől elesel!!! Azért meg lehet beszélni, hogy milyen munkát vállalnál. Ha meg nem, az sem jár semmi szankcióval csak annyi, hogy ők szüntetik meg a regisztrációt, de utána 2-3 hónap múlva újra be lehet lépni.

Mondjuk annak, hogy a M. K. bármilyen munkát ad elég kicsi a valószínűsége.

2012. aug. 16. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Közmunkát adnak, havi 47ért.
2012. aug. 17. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!