Érdemes elkezdeni taxizni?
Nem nem! A 10ezer forint takarja mind azon dolgokat amiket felsoroltam neked!
És igen a másik válaszoló jól mondta! Ha szeretnél elmenni egy hónapra pihenni akkor jelzed a kocsi tulajának és szüneteltetni fogja a tagságodat! De ilyenkor az autót általában arra az időre vissza szokták kérni hogy te ingyen ne használhasd! De ha jó fej a kiadó akkor abban az egy hónapban elmegy a verda egy nagy revízióra!
És a drosztozásról mi a véleményed (amit írtam)?
Bocsi amúgy, hogy ennyit kérdezek
Mondok neked egy példát!
Nagy cégnél vagy maradjunk a példánál a taxiplus-nál!
Tegyük fel állsz a blaha lujza téren a taxi droszton!
A diszpécser feldobja hogy 5percel 8. kerepesi út felöl a keleti és mire átgondolod hogy 5percel jó-e neked addig más már rég belevert és a diszpi már a kövi a címnél jár 10perces feldobásnál! Azért jobb a kicsi cég mert ott nincsenek olyan sokan, tény munka sincs annyi de a fuvarok árban megegyeznek! Szóval hogy értsd mondjuk a plus-nál van összesen 800autó ebből nappalos mondjuk olyan 300 és van 3000címük reggel 6tól este 6ig. Egy kis cégnél mondjuk legyen az a MaxTaxi vannak 250en összesen ebből 60nappalos és van olyan 500 címük reggel 6tól este 6ig! Hol tudsz jobban gondolkozni hogy: "hmmm mennyivel jó ez nekem?" Hát persze hogy a kis cégnél! Mert lehet hogy ott még negyedórával sincs senki a címre!
Szerintem olyan céget válassz,ahol kevesen vannak és van droszt bőven, mert ott tényleg van esélyed arra, hogy megtanuld a várost a ritmust és azt mi mennyivel jó!!
Éjszaka a max-nál sok droszt van és ott pörögnek a kollégák rendesen. Nincs lehetőség válogatásra, ha te vagy az első jön az utas becsücsül és már mondja is, hogy hová szeretne menni. Tőlük meg nem kell félni, mert ha jó fej vagy és megkéred, hogy segítsem,mert kezdő vagy elmondják, hogy merre menj. A nagyobb dolgok címét viszont tudni kell. gondolok itt a szállodákra, pályaudvarokra, mozikra, bevásárló központokra. Felkapottabb szórakozó helyekre. de ez alap. Én és a párom diszpécserek vagyunk. Ő a világ legvagányabb diszpécsere és róla tudom, hogy segít a kezdő kollégáknak és nem célja elkaszálni őket. szóval fel a fejjel, csapj a lovak közé és hajrá!!!!!
Melyik céget ajánlanád akkor és hova érdemes állni Pesten?
Egyenlőre úgy gondolom, hogy éjjel dolgoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!