Önéletrajzba, hogy írjam a végzettségeimet?
Ha beírom az iskolákat mögé a szakot, alá hogy "Végzettség:....", az úgy jó lehet?
Illetve a végzettséghez mit szoktak írni főiskola esetén diploma?
Vagy írhatom azt hogy "közgazdász pénzügy és számvitel alapszakon"? Mondjuk az oklevélen nem ez van, pedig nekünk anno azt mondták, hogy ez lesz, és még ma is ezt írják a suli honlapján is...
Lehet, hogy hülye kérdés, de lehet hogy ezt csak annak van akinek az oklevél minősítése 5-ös?
Itt vannak minták, ebből már jobban el tudsz indulni...
Én így szoktam, néhányat már elküldtem így és elég kapósnak tűnik:
Iskola – Szak (tabulátor) befejezés dátuma
Szakdolgozat témája: ...
A képzés célja: ... (marketing szöveg a suli honlapjáról)
A végzettség főiskolai diploma vagy okleveles közgazdász lehet. Szakirányt is célszerű lehet beleírni + senki sem nézi, hogy milyen lett a minősítés :) Vagyis de: láttam egy (!) olyan hirdetést, amiben előírták a min. 4-est.
Köszi!
Hát én is csak a Tesco-s hirdetésekben találkoztam, olyannal, hogy min. 4-es minősítés, és ott is csak a frissdiplomásoknak szólóban, ami azért kicsit vicces :)
Igazából az okozza a legnagyobb fejtörést, hogy bele merjem-e írni úgy ahogy a beiratkozásnál mondták, és a suli honlapján is fent van a végzettség, vagy maradjak annál ami az oklevélen van... Végzettség: "alapfokozt és pénzügy és számvitel szak számvitel szakirányán szakképzettség" ... ez kicsit olyan se füle, se farka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!