Beilleszkedési problémákkal milyen munkakör lenne nekem való?
Ahol nincs szükség ügyfélkapcsolati feladatokra, ott teljesen mindegy mennyire vagy antiszociális.
Csak addig kell összeszedned a bátorságod és a jobbik arcod, amíg interjúztatnak. Nehezen tudom elképzelni, hogy fél órára nem tudsz kicsit pozitívabb lenni, amíg beszélgetnek veled. Gyakorolj be kérdéseket, válaszokat, indulj el vidáman, lazán és biztosan sikerülni fog.
Nem vagyunk gépek, mindenkinek vannak nehezebb napjai. Az a lényeg, hogy ok nélkül senkit ne bánts meg!
Elsősorban olyan munkakörre gondolok, ahol nem kell csapatban együtt dolgozni, így pl. projektmunkák, ahol tudsz gyorsítani, ha jobb hangulatban vagy, és átvészelni a nehezebb időszakokat - azaz nem vagy 100%-ban kötve mások munkastílusához, -tempójához.
"Vagy van olyan munkahely, ahol elnézik, hogy én napi 8 órában "csak" a gép előtt ülök és dolgozom, de közben szinte senkivel sem beszélgetek?"
De miért tennéd ezt? Nincs a világon olyan ember, akivel kijössz?
Nálunk is van olyan nap, amikor sokat beszélgetünk, és olyan is, amikor síri csöndben meredünk a monitorra. Munka mennyisége, általános hangulat, stb. befolyásolja ezt. Biztos vagyok benne, hogy egy idő után feloldódsz egy normális munkahelyen (mert sajnos olyan is van, ahol egyesek indokolatlanul szekálnak másokat, nem elriasztani akarlak, de elhallgatni sem akarom), és előbb-utóbb találsz néhány olyan embert, akivel kellemesebben töltöd az időt, mint másokkal. Nem hiszem, hogy teljesen antiszociális vagy, legfeljebb nehezebben oldódsz fel, bár nem ismerlek.
rájöttem!!!
menj el darukezelőnek!!!
Programozó vagy valami hasonló számítógépes munka!
Azért fogalmaztam ilyen hülyén, mert nekem nincs ilyen képzettségem, de azt tudom, hogy az ilyen munkakörben dolgozó volt kollégák legtöbbször egész nap egyedül ültek a gép előtt mint valami robotok. Akinek erre van szüksége az csinálja, én pl. nem bírnám hogy nem tudok senkihez sem szólni egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!