Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elbocsájtás és újrakezdés,...

Elbocsájtás és újrakezdés, mennyi időbe tellett?

Figyelt kérdés

Sajnos nemrég elbocsájtottak próbaidő alatt, mert nem voltam gyors, kár, hogy ezt 2 ember döntötte el, akik heti 1x pár órát voltak bent.

Egyébként nagyon jó hely volt, legalábbis emberileg minden jó volt, nyugis, kicsit kellett csak utazni. Csak most a keresés szorongásokat vált ki: mi van, ha olyan helyre hivnak be, ahol 5-en rögtön körbeülnek, esetleg a többi kolléga elött is rögtön. Mi van, ha hülye kérdéseket tesz fel (mégis miért tartott 3 hónapnál rövidebb ideig a múltkori?) illetve ha esetleg a hozzáállása olyan, hogy "mégis mivel tudna minket jobbá tenni?" (emlékeztek, olyan, mint a Stallone az Oscar filmből)

2013. ápr. 15. 01:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Sehol nincs olyan eset mint a Stallone filmben.

Senki nem fog ötödmagával körbe ülni téged, és nem fognak olyat kérdezni hogy mivel tudna minket jobbá tenni...

A felvételi sem a többi kolléga előtt történik.

Ha interjúra mész akkor a főnökkel fogsz találkozni vagy azzal aki felelős azért hogy munkaerőt felvegyenek. Ő fog veled elbeszélgetni. Ha kérdez akkor is csak általános kérdéseket tesz fel.

- mióta van gyakorlatod?

- hol dolgoztál eddig?

- mik a terveid? stb..

Nem fogják megkérdezni hogy az előző munkahelynél miért csak 2 hónapot dolgoztál. HA mégis megkérdeznék akkor rövid tömör választ kell adni." csak ideiglenes volt a munka"

2013. ápr. 15. 01:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Látom Te is túlparázod, én is ilyen vagyok.

A múlt héten voltam interjún, sikerült leküzdenem a szorongásomat, mindent nagyon szuperül csináltam úgy éreztem, bíztattak is. Ennek ellenére, pénteken felhívtak hogy nem engem vettek fel. Még arra sem volt alkalmam hogy megkérdezzem ugyan mit csesztem el, vagy más miben volt jobb. Hidd el nem éri meg szétidegelni magad! Lehet hogy még a sokadik interjú után sem jön össze és addigra akkor mi lesz veled? Idegronccsá válsz? áhh ezért kár. Nyugodj meg, nem lesz gáz és drukkolj minél előbb és minél több helyre hívjanak be.

2013. ápr. 15. 07:58
 3/4 anonim ***** válasza:

"Nem fogják megkérdezni hogy az előző munkahelynél miért csak 2 hónapot dolgoztál."

Kerdes, ogy az o teruleten mennyire gyakori az ilyen.

"HA mégis megkérdeznék akkor rövid tömör választ kell adni." csak ideiglenes volt a munka""

Rovid tomor hazugsag senkit sem visz elobbre, felhivhatjak az elozo munkaltatot, es kiderul...

2013. ápr. 15. 09:55
 4/4 anonim ***** válasza:

ma 09:55

Ha nem haraggal ment el a régi helyéről akkor ha fel is hívják, nem fognak a kérdező vele kicseszni hogy azt mondják azért küldték el mert lassú volt.. Egyszerűen csak annyit fognak mondani hogy csak ideiglenes munka volt, végül is megvolt minden emberük..

Tudom mert mi sem mondjuk el senkinek ha nem olyan dolgot művelt.. Legtöbb esetben fel sem hívnak minket hogy érdeklődjenek..elég az írásos referencia.. Szóval a tömör hazugság valahol mégsem hazugság.. Ha a kérdező megmondaná az igazat hogy kirúgtak mert lassú vagyok, akkor utána meg is köszönheti hogy szántak rá pár percet, és el is mehet. Nem fogják alkalmazni..

2013. ápr. 15. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!