Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szégyen gyorsétteremben dolgozni?

Szégyen gyorsétteremben dolgozni?

Figyelt kérdés
Ilyen helyen dolgozom, és ma azt mondta nekem valaki, hogy ez annyira szégyen, meg alja, hogy inkább ne is legyen munkája. (mert neki nincs..)
2013. ápr. 11. 16:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
11-es Te meg egy tuskó vagy.
2013. ápr. 11. 20:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem szégyen. A 11-es válaszoló meg no komment...Ennyire korlátolt emberrel is csak ritkán találkozom szerencsére.

Nekem sok ismerősöm dolgozik ilyen helyen, mivel diákmunkásként én is voltam ott, és nem, egyáltalán nem igénytelen, meg nem buta emberek. Persze 1-2 kivétel volt, de többségében teljesen normális emberek.

Persze szégyennek tartod, meg legalja meg stb. de azt elvárod, hogy kinyalja a popód.

2013. ápr. 11. 20:22
 13/17 anonim ***** válasza:

11-es nem kell minden dolgozot egy kalap ala venni...

A Moricz KFC-ben vannak olyan csajok hogy mindig azt lesem hogy van megcsinalva a haja, a sminkje mert komolyan mondom irigylem oket.

Amugy kerdezo:

NEM, NEM ciki.

Az ciki ha valaki munkanelkuli mert valogat!

Nyilvan nem egy alommelo. Es valoszinuleg vannak hosszabb tavu terveid, vagy mivel mult idoben irtad gondolom mar nem vagy ott. De igenis van amikor megszorul az ember es nem valogat.

En voltam szorolapos kislany. Hat az is egy nagy fos volt.

Na meg most kint gondozo vagyok. Erre a legjobb baratnom azt mondga hogy " felhagytam az almaimmal hogy elmehessek szart torolni"

avagy h otthagytam az egyetemet, hogy penzt szerezzek, illetve majd kint fogok utana egyetemre menni...

Erre csak azt tudom mondani: koszonjuk meg szepen a barati tamogatast...

2013. ápr. 11. 21:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Az szégyellje magát, aki inkább nem dolgozik, mert lealacsonyítónak találja. Semmilyen munka nem szégyen!

Azt a pasit dobd sürgősen, mert ilyen hozzáállással soha nem fog sehová eljutni. Te fogod majd eltartani!

2013. ápr. 12. 00:08
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem a negatív kritikával volt a gond, hanem a stilusoddal. Elhiheted, hogy csupán azért mert eltérő választ adtál nem törölték volna ki a moderátorok.

Az a baj, hogy hiába van az embernek komolyabb végzettsége, az sem garantálja, hogy el tud helyezkedni, rengeteg diplomás nem talál munkát, így hát megpróbál máshol elhelyezkedni, mert valamiből csak élni kell. Inkább az a szégyen, hogy valaki úgy gondolkodik, hogy inkább nem dolgozik, ha csak ilyen "rangon aluli" leetősége van. Mert akkor vagy eltartatja magát mással, vagy mehet az aluljáróba kéregetni. Na hát az biztos kevésbé megalázó.... Na az ilyenek nem jutnak sehova, ha csak nincs marha nagy szerencséjük.

A sógorom is dettó ilyen gondolkodású. 23 éves, egy szakmunkása van, azon is épp csak átbugdácsolt, de nem tudja igazán, meg nem is érdekli az a terület, de ő csak úgy akar dolgozni, ha jól keres. Nem is volt eddig nagyon munkaviszonya, most is napi 5ropiért segédmunkás bejelentetlenül, reggeltől estig tartó munkával. Mert persze ha hamarabb végeznek, akkor az 5-öt sem kapja meg. Felvetettük neki, hogy menjen mekibe, de nem, azt nem, az olyan ciki... Persze mert a culáger meló semmi pénzért az nem az... De hát ott van anyuci, aki fedélt biztosít a feje fölé, meg ételt tesz elé, úgyhogy ráér válogatni, és várni az álommelóra. Na szerintem ez a hozzáállás sokkal szánalmasabb.

2013. ápr. 12. 08:15
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem szégyen. Amikor kijöttem az iskolából örültem volna ilyen állásnak is, mert nem a legjobb az anyagi helyzetünk.

Lehet lenézni az ilyen munkákat, meg az ott dolgozókat is. Csak nem minden fekete és fehér.

Én hiába voltam kitűnő tanuló középiskolában, ha egy mezei árufeltöltői pozícióig jutottam. Nem volt pénzünk, így nem tudtuk volna finanszírozni a felsőoktatási költségeket, így nem mentem, s maradtam szakmai képzésen. Gondolom nem csak én vagyok így ezzel.

Persze szeretnék jobb munkahelyet, de egyelőre cél, hogy legyen jövedelmem, s tudjak belőle megélni.

2013. ápr. 16. 12:06
 17/17 anonim ***** válasza:
A MUNKA SOHA NEM SZÉGYEN
2014. okt. 31. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!