Üdv! Kétségbe vagyok esve, mert HA interneten akarok keresni munkát, mindenhol fejvadász cégekbe botlok, akik úgyis levesznek a fizetésből, sőt utána se tudok nézni az adott cégnek, ahova jelentkezek, mert nincs név se megadva, se semmi.
Tudtok olyan internetes álláskereső portálokat, ahol közvetlenül a munkáltató rakja fel a hirdetést?
Köszönöm!
2013. ápr. 10. 20:26
1/5 anonim válasza:
Mi az, hogy a fejvadászvég levesz a fizetésből? ilyet még nem hallottam. Egyébként menj be személyesen cégekhez.
2013. ápr. 10. 20:40
2/5 A kérdező kommentje:
Lehet keverem a kölcsönzőkkel?
Az a baj a személyes dologgal, hogy délkelet Magyarországon lakok, tehát erre nincs semmi munka. Ráadásul ha van, akkor nevetséges bérekért, még egy albérletet se tudok fizetni. Ha beakarok menni a cégekhez, akkor 200 km kb. Most járkáljak állandóan annyit, ráadásul úgy, hogy még nem is tudom milyen cégek vannak távolabb? Elég költséges lenne többnyire a semmiért. Tehát marad az internetes.
2013. ápr. 10. 21:06
3/5 anonim válasza:
Az, amelyik pénzt kér, az biztosan átverés. Asszem törvényileg is tiltott dolog. Nagy munkaerőkölcsönzőket kéne keresni a környéken, mint manpower, vagy mint budapesten a workway.
2013. ápr. 10. 21:31
4/5 anonim válasza:
Nem tudom mi a végzettséged, de pl. én úgy csináltam, hogy kinéztem cégeket ahol el tudnék helyezkedni, vagy tetszenek és küldtem emailben vagy ahova tudtam személyesen vittem be egy önéletrajzot, mot. levelet stb. Itt naponta nézem a hirdetéseket, itt nincs közvetítő: [link] Itt rá tudsz szűrni hogy merre milyen állást keresel. De máshol is érdemes szétnézni. Van egy csomó oldal ahova cégnévvel tesznek fel hirdetéseket. Ha van facebookod, akkor ajánlom a szárnyas fejvadászt is. Bár országosan tesznek fel hirdetéseket de már láttam én is nekem valót, vagy kaptam ötletet hogy hova tudnék még önéletrajzot küldeni. Ennyi jutott most eszembe.
2013. ápr. 10. 21:54
5/5 anonim válasza:
a cvspot.hu-nál közvetlenül a munkáltató teszi fel a hirdetést, ez biztos tipp! sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!