Hol keressek már munkát?
Figyelt kérdés
Komárom-esztegom megyében szeretnék irodai munkát. De soha sehonnan nem kapok visszajelzést. Már kezd elegem lenni belőle. Pedig nem vagyok se buta, se ostoba gyorsan tanulok és precíz vagyok. Nem értem hogy miért nem vesznek fel.2013. márc. 11. 10:24
1/4 anonim válasza:
Ez nem csak veled van így. Elég kevés cég, vállalja be azt a "többlet munkát", hogy vissza jelezzen az álláskeresőnek sikertelen pályázat esetén is.
Ahol van rá lehetőséged (megvannak a kapcsolattartó adatai), ott nyugodtan telefonálj rájuk pár nap múlva. Én így csinálom. Eddig ez 3 állásinterjúhoz segített hozzá.
2/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy legtöbb helyen csak email van és nem jeleznek vissza sehogyan sajnos. Én Heves megyében szeretnék irodai munkát, de mind ami annak van hirdetve, az vagy ügynöki, vagy üzletkötői munka. Nekem is elegem van már nagyon!!
3/4 anonim válasza:
Ha megnyugtat titeket, Bp-en sokkal több pályázat van, de itt se jeleznek vissza. :-( Ha a CV-d jó (nincs benne formai, helyesírási hiba), akkor csak kamuk a hirdetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!