Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol keressek olyan munkát,...

Hol keressek olyan munkát, ahol megértik, hogy heti 2 nap nem tudok bemenni?

Figyelt kérdés
Mindig ugyanazon a két napon nem tudok bemenni. Kereskedelemben dolgoznék amúgy, mennyire rugalmasak vagy megértők? Illetve hol valószínűbb, hogy ezt megengedik nekem?

2013. febr. 12. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Pl. buszvezető vagy olyan munkák, amik heti 7 napon kell csinálni. És ugye neked akkor az a két nap lesz a szabadnap. Ez biztos megoldható.
2013. febr. 12. 22:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Nincs buszos jogsim:))) Eladó tudnék lenni, az meg legtöbbször 2 munka, 2 szabad, vagy 1 munka 1 szabad. És elvileg az 1 vagy 2 szabadot úgy kapnám, ahogy kijön éppen. De ezt meg lehet beszélni arra a két fix napra? Ezzel tulképp a másikkal szúrnék ki aki ellentétes napokon dolgozik, mert neki indokolatlanul kéne több munkanapot benn lenni egyszerre (az már más kérdés h utána vissza is kapná egyben a szabadjait) na nem tudom hogy értelmesen írtam le, de remélem értitek. A bajom az, hogy sok ember szívna csak miattam, és ezért gondolkozok hogy vajon megengednék-e.
2013. febr. 12. 23:00
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Melyik két nap amiről szó van? Hétfő és a péntek?? Egyébként kereskedelemben néha -néha meg lehet oldani hogy a 2 napot elcseréled a kollégáddal. De rendszeresen állandó jelleggel nem. Nem fogsz egy olyan kollégát sem találni aki állandóan hosszú műszakozna a te kedvedért.
2013. febr. 12. 23:20
 4/4 anonim ***** válasza:
86%

Az sem mindegy melyik két nap. Mert ha mindig a két hétvége, akkor tuti nem megoldható.

Nálunk ez összeszokott csapatban megoldható volt, hogy az egyik csaj suliba járt, így csütörtökönként nem dolgozott. De egy új emberrel, nem tudom mennyire megy, hogy már a felvételkor kikötéseket tesz.

2013. febr. 13. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!