Mi van ha nem dolgozom le a felmondási időmet?
Figyelt kérdés
Beadtam a felmondásom két éves munkaviszony után, és arra köteleznek, hogy dolgozzam le az egy hónapos felmondási időmet. Két éves munkaviszon után nem jár végkielégítés. Mi történik, ha bejelentem, hogy nem veszem fel a munkát? Ergo úgy döntök, hogy nem dolgozom le, és nem kérem a fizetést (értelemszerűen).
Kötelezhetnek arra, hogy ledolgozzam ha én nem akarom és úgymond nincs szükségem rá?
2013. ápr. 8. 18:54
1/6 anonim válasza:
A torveny kotelez alapbol, nem kell "felvenned" a munkat...
2/6 anonim válasza:
Végkielégítés csak annak jár akinek a munkáltató mond fel.Arra nem kötelezhetnek hogy dolgozz!
3/6 anonim válasza:
viszont kártérítést majd követelhetnek tőled.
4/6 A kérdező kommentje:
de a munkahely nem börtön?! mivan ha indoklás nélkül nem jelenek meg a munkavégzés helyén és rendkívüli felmondással kirúgnak?
2013. ápr. 8. 20:10
5/6 anonim válasza:
elmondom újra a gyengébbek kedvéért: kártérítést követelhetnek tőled. vágod?
6/6 anonim válasza:
végkielégités csak három év után jär, az is csak egy havi fizu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!