Volt már, hogy annyira szemét volt a főnököd, hogy majdnem megverted?
Többnyire egy főnök korrekt. Legalábbis én mindig korrekt vagyok a beosztottakkal. Ha nem végzik el azt, amit mondok nekik. Nem felel meg a hozzáállásuk, akkor megbeszélem velük, hogy nem muszáj együtt dolgoznunk.
Szerintem ez nem szemétség.
Nekem volt, hogy nem sok kellett, hogy megverjem.
Nagy cég, sok a felettesem, s van egy, amelyiket kifejezetten rühellem. Volt olyan, hogy úgy kaptam b*sztatást, hogy megcsináltam, amit ő mondott, majd pedig miután kiderült nem jó, úgy csinált, mintha saját magamtól csináltam volna meg, s nem kértem volna ki az ő véleményét. És azt sem tudom mondani, hogy félreértettem valamit, mert elég világos volt a kérése. Én meg csak ott álltam bambán, s egyszerűen lefagytam, hogy mit csináljak? Álljak, ki az igazamért, és akkor bizonyos idő után mehetek munkanélkülire, vagy fogjam be a szám?
A másik pedig, hogy spórolunk. Mindenen. Embereken is. Egy ember végzi a többi munkáját, s nem érdekli őket, ha mondjuk lehúzol 13 órát, s csak a műszak végén tudsz kimenni enni. Ilyenkor azért szorul ökölbe a kezem.
Nézegetem az álláshirdetéseket, de még egyelőre semmi. Munka kell, kénytelen vagyok tűrni.
hogyne, főleg az okoskodós fajta, aki mindent jobban tud, mint te: miért hibernálod a gépet, miért ütöd be a www. mindig a cimek elé, nemkell, ezt meg azt a programot használd (ami 10x lassúbb, dolgozni nem lehet vele) mert a tiédet már próbáltam, szar.
Mindezt programozóként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!