Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Volt már, hogy annyira szemét...

Volt már, hogy annyira szemét volt a főnököd, hogy majdnem megverted?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 11:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, és szerintem nem is főnöki szemétség kérdése a dolog - nem igazán tudok elképzelni olyan szitut, hogy üssek - akkor inkább otthagynám a munkahelyet, ha tényleg odáig fajulna a dolog.
2013. ápr. 7. 11:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Többnyire egy főnök korrekt. Legalábbis én mindig korrekt vagyok a beosztottakkal. Ha nem végzik el azt, amit mondok nekik. Nem felel meg a hozzáállásuk, akkor megbeszélem velük, hogy nem muszáj együtt dolgoznunk.

Szerintem ez nem szemétség.

2013. ápr. 7. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt, hogy nem sok kellett, hogy megverjem.

Nagy cég, sok a felettesem, s van egy, amelyiket kifejezetten rühellem. Volt olyan, hogy úgy kaptam b*sztatást, hogy megcsináltam, amit ő mondott, majd pedig miután kiderült nem jó, úgy csinált, mintha saját magamtól csináltam volna meg, s nem kértem volna ki az ő véleményét. És azt sem tudom mondani, hogy félreértettem valamit, mert elég világos volt a kérése. Én meg csak ott álltam bambán, s egyszerűen lefagytam, hogy mit csináljak? Álljak, ki az igazamért, és akkor bizonyos idő után mehetek munkanélkülire, vagy fogjam be a szám?

A másik pedig, hogy spórolunk. Mindenen. Embereken is. Egy ember végzi a többi munkáját, s nem érdekli őket, ha mondjuk lehúzol 13 órát, s csak a műszak végén tudsz kimenni enni. Ilyenkor azért szorul ökölbe a kezem.

Nézegetem az álláshirdetéseket, de még egyelőre semmi. Munka kell, kénytelen vagyok tűrni.

2013. ápr. 16. 11:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Szemét, mert nem fizeti ki a túlórát, szemét, mert nem lehet enni, szemét, mert nála nincs betegállomány, szabadság, szemét, mert semmit nem ad meg, ami jár. Mindenkivel üvöltözik, nem ad munkaruhát, védőfelszerelést, nem gondoskodik az ivóvízről sem, mindent letagad, mögötted hazudozik. Egy mocsok. És a legjobban azért szemét, mert visszaél azzal, hogy nincs hova mennünk innen...
2013. ápr. 16. 12:40
 5/5 anonim válasza:

hogyne, főleg az okoskodós fajta, aki mindent jobban tud, mint te: miért hibernálod a gépet, miért ütöd be a www. mindig a cimek elé, nemkell, ezt meg azt a programot használd (ami 10x lassúbb, dolgozni nem lehet vele) mert a tiédet már próbáltam, szar.

Mindezt programozóként.

2013. ápr. 16. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!