Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy egy csaj elcsábította/szemet vetett a pasidra és ezért megverted/verekedtél vele?
Igen, egyszer. Készültem rá, vártam az alkalmat. Nyáron direkt erre felvettem a kiszuperált acélbetétesemet, és meg is akartam rugdosni, de...na megvártam, amíg elmegy egy férreeső helyre, ahol nem látnak minket, akkor követtem, és letámadtam. Ő hátrált, én mentem előre, ököllel bevertem neki (láncot tekertem amúgy a kezemre), az arcát céloztam, még mindig hátrált, aztán tépni kezdtem, elesett, hagytam hogy felkeljen és akkor közölte, hogy csak azért nem üt vissza, mert megérti a dühömet. Szétváltunk, majd egy fél óra múlva (mire nem vérzett az orra), ő jött nekem, de az már inkább ribancos csapkodás volt. Hiába, nincs stílusa. Beszorítottuk egymást, harapás, hajtépés, és így patthelyzetben szétválasztottak minket. 17 évesek voltunk, lefeküdt a barátommal 2szer, mellesleg neki is volt párja régebb óta, és egy baráti társasághoz tartoztunk. A barátomat is megpofoztam. Nemsokára szakítottunk.
25/L
nekem például olyan volt hogy a legjobb barátnöm a szomszédba volt fiatal kis csaj 19 éves de már van 2 kislánya,és elhagyta az élettársát elköltözött az anyához vissza ez egy pár faluval messszebb..abban a faluban volt buli és a barátom is ott volt (ááá sajna nem tudtam ott lenni)anyira ittak mindketten hogy elöször táncolgattak majd smároltak..másnap az emberek elkezdik mondani hogy a pasim kivel csókolozott tehát igy pletykálni..én meg gondoltam egyettt és fölhivtam azt a bizonyos legjobb b.nömet akkor és megkérdeztem tőle hogy nem e tud e vmit erröl az egészröl hogy nem látta vagy ilyesmi..áááá őőő nem megmondaná meg nem semmmit nem látott!!na az ilyen duma...olya estefele az ő anyósa mondja nekem vissza hogy tudod ki csókoloztt a barátoddal ?????a te barátnöd !!ááá akkor majdnem kifordultak a szemeim napokig ilyen meggyilkollak ha meglátlak szándékaim voltak a lány felé cak az a baj hogy azóta nem is láttam azt a k@rvát
...uhhde most is idegbajos lettem!!!!!!!!!este a barátomatis elkaptam szépen anak is jól beszámoltam ..durva volt!!na ez az eset volt amit a barátomnak megbocsátottam mert adtam neki egy utolsó eséjt...lehet ezzel hülye gyenge vok mer igy kitudja ezt még használni na mindegy...azóta azt a lányt megvetem phőőő de utálom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!